|
 | Grillet laks Fra : MSS | Vist : 808 gange 100 point Dato : 01-08-07 17:41 |
|
Hej
Jeg skal grille nogle lakse-stykker, dem man køber på frost i supermarkeder.
Nogle gode forslag til, hvordan man gør. Har aldrig prøvet før, så gode råd om hvor længe på grillen og om de skal marineres ???
pft
MSS
| |
 | Accepteret svar Fra : fotowig  |  Modtaget 110 point Dato : 01-08-07 17:51 |
|
Hejsa.
Jeg er selv stor tilhænger af at varmryge laksestykkerne ved indirekte vame på min Weber.
Så skal stykkerne kun saltes og have ca. 10-12 min.
Ved direkte varme kan du krydre med salt, peber og lidt frisk basilikum f.eks.
Ca. 3-4 min på hver side.
I begge tilfælde smøres grillristen med lidt vindruekerneolie lige inden du lægger laksen på, så sætter den sig (næsten) ikke fast.
| |
 | Godkendelse af svar Fra : MSS |
Dato : 01-08-07 19:06 |
|
Hej Fotowig
Super ! Tusind tak, det var lige sådan et svar, jeg kunne bruge. Det skal prøves.
God sommer
mvh
MSS
| |
 | Du har følgende muligheder | |
|
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.
Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
| |
|
|