/ Forside/ Interesser / Fritid / Madlavning / Spørgsmål
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
sukkerfri flourmelis
Fra : sanne6
Vist : 3658 gange
100 point
Dato : 16-07-07 17:38

er det nogen der ved hvor man kan købe sukkerfri flourmelis som man kan bruge til glasur på kager
vh sanne

 
 
Accepteret svar
Fra : vil.du

Modtaget 110 point
Dato : 16-07-07 17:59

Hej.

Det kan du købe i velassorterede supermarkeder og forretninger der er specialiseret i diabetesvarer.

www.hermedico.dk

- mener jeg er forhandlere af det.

Jeg har prøvet det flere gange, du må ikke regne med at det er at arbejde med, som sukkerflourmelis, det er det ikke. Det er meget tyndsflydende og 'dækker' slet ikke som almindelig flourmelis.
Jeg blev skuffet da jeg brugte det første gang og de øvrige gange har blot været fordi 'det kan da ikke passe'.

Desuden stod det lige så stille og blev hårdt som sten, da det havde stået en tid.
Hvis du køber det, bør du opbevare glasset i en plastikpose som du lukker med en lukkeklemme, det har hjulper her - nu bruger vi det som strø til morgenmaden i stedet.

Hvis du vil bruge et alternativ, så brug evt. ristede hakkede mandler til at pynte kagen med eller måske ristet kokosmel eller hakkede nødder. Det kan 'klistres' fast med æggesmørelse:

Du tager kagen ud af ovnen nogle minutter før dne er færdigbagt eller når den er færdig men stadig kan tåle 5-10 minutter ekstra. Du pisker et helt æg sammen med lidt kaffe eller vand og då smører du det ud over kagen, ligesom når du pensler boller osv. Når hele kagen har fået en omgang, strør du det du har valgt ud over den og sætter kagen i ovnen igen. Nu 'klistrer' dine hakkede mandler eller hvad du nu har valgt, fint fast på æggesmørelsen og kagen er lækker og lige til at spise

Bon appetit.

Vh Dorthe (som i øvrigt gerne svarer på spørgsmål ang. madlavning uden sukker)

Kommentar
Fra : miritdk


Dato : 16-07-07 18:04

http://www.hermedico.dk/netkoeb/indkoeb/info.asp?produkt=560226

flordrys er slet ikke så ringe - kendte du det vil.du ?

Kommentar
Fra : vil.du


Dato : 16-07-07 18:10

Jep, det er skam det jeg har stående i skabet - i en plastikpose med klemme på

Har du prøvet at bruge det som flourmelis på en kage? Jeg gav op til sidst, kunne ikke få det til at ligne noget overhovete, det lagde sig bare som en skinnende overflade på kagen - ikke engang hvid, men gennemsigtig.
Men som drys på morgenmaden, er det ok

Kommentar
Fra : vil.du


Dato : 16-07-07 18:11

altså - det skulle jo bruges som glasur på en kage, mirit men dte overså du måske?

skidtpyt, du' sq go' nok alligevel

Kommentar
Fra : vil.du


Dato : 16-07-07 18:12

Du overså måske osse mit link? Eller synt3es du bare at det trængte til en lille gentagelse?

Godkendelse af svar
Fra : sanne6


Dato : 16-07-07 18:17

Tak for svaret vil.du.

Kommentar
Fra : miritdk


Dato : 16-07-07 18:17

der skal tilsættes farvestof for at det skal ligne må jeg indrømme - men der er en anden mulighed

den her bruger jeg :

5 g skummetmælk
5 g plantemargarine
1-2 tsk vand (kogende)
SØD
evt en knivspids vanilie

det hele røres til en konsistens der ligner glasur og faktisk stivner det

den kan laves med 5 g kakao ekstra i samme opskrift (uden vanilie) - så er det guf


Kommentar
Fra : vil.du


Dato : 16-07-07 23:45

den kendte jeg så ikke mirit, så den skriver jeg ned med det samme og så skal den prøves når det engang bliver bagevejr igen, for et vintermenneske som mig

selvtak sanne6 - hvis du har andre spørgsmål vedr. sukkerfri madlavning, så skriv gerne en PM til mig, så skal jeg svare

Du har følgende muligheder
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.

Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177549
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408820
Brugere : 218887

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste