Hej.
Det kan du købe i velassorterede supermarkeder og forretninger der er specialiseret i diabetesvarer.
www.hermedico.dk
- mener jeg er forhandlere af det.
Jeg har prøvet det flere gange, du må ikke regne med at det er at arbejde med, som sukkerflourmelis, det er det ikke. Det er meget tyndsflydende og 'dækker' slet ikke som almindelig flourmelis.
Jeg blev skuffet da jeg brugte det første gang og de øvrige gange har blot været fordi 'det kan da ikke passe'.
Desuden stod det lige så stille og blev hårdt som sten, da det havde stået en tid.
Hvis du køber det, bør du opbevare glasset i en plastikpose som du lukker med en lukkeklemme, det har hjulper her - nu bruger vi det som strø til morgenmaden i stedet.
Hvis du vil bruge et alternativ, så brug evt. ristede hakkede mandler til at pynte kagen med eller måske ristet kokosmel eller hakkede nødder. Det kan 'klistres' fast med æggesmørelse:
Du tager kagen ud af ovnen nogle minutter før dne er færdigbagt eller når den er færdig men stadig kan tåle 5-10 minutter ekstra. Du pisker et helt æg sammen med lidt kaffe eller vand og då smører du det ud over kagen, ligesom når du pensler boller osv. Når hele kagen har fået en omgang, strør du det du har valgt ud over den og sætter kagen i ovnen igen. Nu 'klistrer' dine hakkede mandler eller hvad du nu har valgt, fint fast på æggesmørelsen og kagen er lækker og lige til at spise
Bon appetit.
Vh Dorthe (som i øvrigt gerne svarer på spørgsmål ang. madlavning uden sukker)