/ Forside/ Interesser / Fritid / Madlavning / Spørgsmål
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Hjemmelavede Taco skaller ?
Fra : bluesky
Vist : 4957 gange
200 point
Dato : 06-07-07 13:15


Hejsa

For nogle år siden var jeg i USA hvor jeg købte Tacoskaller på dåse som blot skulle steges i olie på panden for at blive superlækre. Jeg har siden (også i USA) søgt forgæves efter dem og det er ikke lykkedes.

Da vi er store Taco elskere her i familien, vil jeg gerne høre om der er nogen på dette forum som har en god opskrift på hjemmelavede Taco skaller (hard shell). Jeg har forsøgt forskellige opskrifter fra diverse sites men resultatet har været skuffende. Derfor er der Taco elskere, som selv laver deres skaller og som vil dele deres opskrift med os ?

På forhånd tak
Bluesky

 
 
Kommentar
Fra : bluesky


Dato : 06-07-07 13:19


P.S jeg har prøvet den opskrift fra dk-kogebogen som findes her i arkivet men mangler stadig den "rigtige" krydrede smag

Bluesky

Kommentar
Fra : valde.


Dato : 06-07-07 13:32
Kommentar
Fra : miritdk


Dato : 06-07-07 14:08

Santa Maria A/S, Ringager 4C, 2605 Brøndby
Telefon. 4396 7900


prøv at ringe til santa maria og forhør dig om nærmeste forhandler hvor de rent faktisk har dem på lager

http://www.santamaria.dk/servlet/se.daddy.sm.web.servlets.ProductServlet?a=0&p=p4c&c=4&s=1&id=90

Kommentar
Fra : bluesky


Dato : 06-07-07 17:14


Hejsa igen

Jeg kender godt de færdiglavede skaller fra div. producenter, men det jeg er på jagt efter er en god opskrift på at lave dem selv idet jeg herved selv kan styre hvor sprøde de skal være. Så altså ikke færdiglavede men din egen opskrift op skaller.
Men tak for jeres input

Bluesky

Kommentar
Fra : miritdk


Dato : 06-07-07 17:19

nååeehh- det er vel din indledende bemærknng om din begejstring for dem på dåse

led efter tacos/enchilladas/burritos - så finder du de originale opskrifter (måske)

Kommentar
Fra : bluesky


Dato : 06-07-07 20:47


Hej Miritdk

Laver S.M. dem på dåse ??

Den som jeg fik på dåse var lagvis af "rå" skaller som blev sprøde og med mere bid når de kom på en varm pande med olie. Det er dette bid jeg savner

Bluesky

Kommentar
Fra : miritdk


Dato : 06-07-07 21:36

ved det ikke - men fik at vide at det var noget instant noget der var hammergodt

Kommentar
Fra : betonjens1


Dato : 07-07-07 00:47

den er her så må du selv forsøge dig

Taco Skaller


Majsmel (stenmalet), palmeolie og salt (0,5%).

Kommentar
Fra : bluesky


Dato : 07-07-07 18:49


Hej Betonjens

I hvilket forhold skal de enkelte ingredienser være - er palmeolien til stegning eller skal den i dejen ?
Har du selv prøvet denne ?

Bluesky

Kommentar
Fra : miritdk


Dato : 07-07-07 19:54
Accepteret svar
Fra : betonjens1

Modtaget 200 point
Dato : 08-07-07 01:44

Tag 300gr. mejsmel kom 1 deciliter palmeolie og lidt salt ælt dejen til den bliver fast og til at rulle ud lad den hvile i en time rul den ud i ganske tynde plader skær dem ud med en kniv,du kan selv mærke om der skal mere mel eller olie i dejen

Kommentar
Fra : betonjens1


Dato : 08-07-07 01:45

ps. de skal koges i olie

Godkendelse af svar
Fra : bluesky


Dato : 10-07-07 10:20

Tak for svaret betonjens1.

Den prøver jeg, da weekendens forsøg med en blanding af kogte majsgryn og hvedemel gav nogle udemærkede burritos (tør pande) men en dårlig kopi af indiske pompadoms ved oliestegning - men stadig ikke gode skaller.

Så jeg prøver din opskrift næste gang - Bruger du majsgryn eller majsmel ?

Bluesky

Du har følgende muligheder
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.

Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177558
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408921
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste