/
Forside
/
Interesser
/
Fritid
/
Madlavning
/
Spørgsmål
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn
*
Kodeord
*
Husk mig
Brugerservice
Kom godt i gang
Bliv medlem
Seneste indlæg
Find en bruger
Stil et spørgsmål
Skriv et tip
Fortæl en ven
Pointsystemet
Kontakt Kandu.dk
Emnevisning
Kategorier
Alfabetisk
Karriere
Interesser
Teknologi
Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#
Navn
Point
1
Nordsted1
13396
2
frieda
10657
3
smuller54
10429
4
vagnr
9687
5
pifo
9117
6
piaskov
8417
7
ans
7901
8
mcloud
7316
9
HelleBirg..
6846
10
dova
6027
Hvordan bruger man en grillwok
20-06-07 14:18
: Nordsted1
20-06-07 14:23
: elsehansen
Hvordan bruger man en grillwok
Fra :
elsehansen
Vist : 337 gange
20 point
Dato :
20-06-07 14:14
Hej !
Vi har en wok til vores Webergrill. Men har problemer med at maden (både kød og grøntsager) brænder på, hver gang vi prøver. Vi har prøvet at "wokke" både med og uden olie, men der sætter sig et tykt sort lag på metallet, som så efterfølgende sætter sig fast på maden og det smager ikke særlig godt. Hvad gør vi forkert?
Accepteret svar
Fra :
Nordsted1
Modtaget 30 point
Dato :
20-06-07 14:18
For mig lyder det som om du bruger for lidt olie.
Vi kommer olien på først, derefter krydderierne.
Dernæst kommer kødet, og når det er mørt, kommer grøntsagerne,
Vi blander det hele sammen med creme fraice
Godkendelse af svar
Fra :
elsehansen
Dato :
20-06-07 14:23
Tak for svaret Nordsted1.
Du har følgende muligheder
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.
Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
Søg
Alle emner
Interesser
Fritid
Madlavning
Indstillinger
Spørgsmål
Tips
Usenet
Reklame
Statistik
Spørgsmål :
177549
Tips :
31968
Nyheder :
719565
Indlæg :
6408820
Brugere :
218887
Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste
Copyright © 2000-2024 kandu.dk. Alle rettigheder forbeholdes.