/ Forside/ Interesser / Fritid / Madlavning / Spørgsmål
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Laks i fryserfor gammelt?
Fra : acilia
Vist : 1150 gange
50 point
Dato : 31-05-07 18:22

Kære Alle
Jeg har noget røget laks der har ligget i min fryser i godt 6 måneder - er det for gammelt?
kh
Acilia

 
 
Accepteret svar
Fra : refi

Modtaget 60 point
Dato : 31-05-07 18:36


Holdbarhed ved frysning

Bagværk
Bagværk, fedtholdigt: 2-3 mdr.
Bagværk, magert: 4-5 mdr.


Frugt og grønsager
Frugt: 10-12 mdr.
Grønsager: 6-12 mdr.


Kød
Kalvekød: 6-8 mdr.
Lamme- og fårekød: 10 mdr.
Svinekød, magert: 6 mdr.
Svinekød, fedt: 3 mdr.
Hakket kød: 4 mdr.

Fisk
Fisk, mager: 3-6 mdr.
Fisk, fed: 2-3 mdr.
Fiskefars: 1-2 mdr.
Gravet og røget fisk: 3-4 uger


Fjerkræ og æg
Fjerkræ, magert: 8-10 mdr.
Fjerkræ, fedt: 5 mdr.
Hele æg og blommer: 6 mdr.
Æggehvider: 8 mdr.


Mejeriprodukter
Mælkeprodukter: 3 mdr.
Ost: 3-4 mdr.


Kommentar
Fra : valde.


Dato : 31-05-07 18:37

Nej - røget fisk kan holde sig længe. Fisk i fryseren kan holde sig frisk i et år - det taber lidt i smag,

Kommentar
Fra : refi


Dato : 31-05-07 18:40

Citat
Nej - røget fisk kan holde sig længe


Du mener vel IKKE længe

Kommentar
Fra : valde.


Dato : 31-05-07 18:50

Jo - røget og saltet

Kommentar
Fra : vil.du


Dato : 31-05-07 18:52

Jep, den er god nok, bon appetit

Kommentar
Fra : refi


Dato : 31-05-07 18:56

Holdbarhed ved frysning
Gravet og røget fisk: 3-4 uger



Tja......

Godkendelse af svar
Fra : acilia


Dato : 31-05-07 19:14

Jeg har valgt at lave mig en gang pesto med noget basilikum der ikke er for gammelt eller har været i fryseren..
Kunne måske godt have taget chancen med min laks men man har ikke meget lyst til at opleve konsekvenserne HVIS nu den var dårlig..
Kh og TAK
Acilia

Kommentar
Fra : refi


Dato : 31-05-07 19:16

Selv tak og velbekomme

Kommentar
Fra : valde.


Dato : 31-05-07 19:28

Gravad laks er jo ikke noget man opbevarer i længere tid -
Røget laks er i en helt anden kategori, fordi den bliver opvermet ved røgningen, derfor starter den med at være bakteriefri, edvidere bliver den konserveret med salt.

Du har følgende muligheder
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.

Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177558
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408921
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste