|
| Kaffesirup Fra : katskat | Vist : 1535 gange 100 point Dato : 15-01-03 21:56 |
|
Kaffesirup er hundedyrt i forretningerne. Kan man lave det selv??
| |
| Accepteret svar Fra : Franksp | Modtaget 110 point Dato : 15-01-03 22:22 |
| | |
| Kommentar Fra : Franksp |
Dato : 15-01-03 22:27 |
|
Du har måske nok valgt en forkert kategori "Musik" Det har jeg også selv prøvet. På den anden side, hvis man serverer kaffesirup til den rigtige ret, og på den rigtige måde, tror jeg man kan høre englene synge, og så er kategorien jo rigtig
Med venlig hilsen endnu engang
:0() Franksp
| |
| Kommentar Fra : Smitty |
Dato : 15-01-03 23:01 |
|
Hej "KatSkat";
Undskyld jeg lige blander mig med et lille host
Har lige kigget på linket fra FrankSP, og det er ikke helt det jeg forstår ved kaffesirup, som vises der.
Jeg går udfra, at du med Kaffesirup mener et smagsstof som man tilsætter kaffen på flere Caféer rundt om i Europa; og også flere og flere steder herhjemme. Egentlig en ganske behagelig afveksling på kaffe.
På linket http://www.arc.dk/producenter/rudssirup.htm kan du se noget reklame for Ruds Kaffesirup.
"Lurer" du ingredienserne på en flaske i forretningen er det egentlig "bare" at forsøge sig frem med en grundopskrift som den FrankSP sendte link på, og her erstatte selve kaffen med en essens af f.eks. mandel, og andet fra etiketten.
Du skal nok have en del forsøg før du rammer rigtigt; men på den anden side set, så er det vel også en af de mere sjove ting der er ved at "pusle" i et køkken.
Rigtig god fornøjelse
/MVH Smitty
| |
| Kommentar Fra : katskat |
Dato : 15-01-03 23:14 |
|
Hej! Jeg er glad for de svar jeg har fået, men tror I det kan gemmes på en flaske og hives frem til brug flere dage senere - eller skal det anvendes frisk?
Kat
| |
| Kommentar Fra : Smitty |
Dato : 15-01-03 23:19 |
|
Hej "KatSkat";
Som med alt andet i "det lille køkken", så har også noget sådant en begrænset holdbarhed.
Dog kan du tilsætte konserveringsmiddel og stille det køligt. Det vil helt bestemt forlænge holdbarheden væsentligt.
Du kan på etikketn til f.eks. Ruds Kaffesirup se mere om, hvilke ingredienser der er tilsat; bl.a. Citronsyre samt nogle E-numre. En forklaring til E-numre kan du finde via http://google.com og så kan du hurtigt afgøre, hvad det er der bruges som konservering. Umiddelbart tror jeg at det er Citronsyren der gør det; men kig hellere en ekstra gang.
/MVH Smitty
| |
| Du har følgende muligheder | |
|
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.
Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
| |
|
|