|
| Accepteret svar Fra : frieda | Modtaget 110 point Dato : 03-04-07 14:12 |
|
Prøv om den er "drikkelig".
Hvis du ikke spytter den ud igen med det samme, kan du godt bruge den.
Efter en tid bliver den til eddike.
Frieda
| |
| Kommentar Fra : frieda |
Dato : 03-04-07 14:18 |
|
Pointen er jo også, at man bruger marinaden til sauce.
Men jeg har ofte brugt en rødvin, der har stået et par dage.
Ligesom i går aftes, hvor jeg lavede Sauce Bolognese; tog en smagslurk af en "ældre" rødvin og hældte så resten i sovsen. Mums
Go fornøjelse
PS: hvis du mangler opskrifter har jeg en go en på rødvinsmarineret svinekam
| |
| Kommentar Fra : frieda |
Dato : 03-04-07 14:23 |
|
Lyder lækkert.
Lige et godt råd.
Du kan sikkert ikke finde på det, men da jeg prøvede at lave vildsvin første gang, var jeg meget ung.
Jeg gjorde alt det rigtige; marinerede etc MEN jeg proppede den i en trykkoger!!!!!!!
Der forbliver alle lugtene jo "indespærret".
Da jeg endelige lukkede op for vidunderet, lugtede det så grimt ,at vi smed den ud, selvom den sikkert havde smagt godt.
| |
| Kommentar Fra : the1best |
Dato : 06-04-07 15:09 |
|
Jeg ved godt spørgsmålet er besvaret, men.....
Du kan godt bruge den, men du skal bare tilføje noget sødt såsom sirup eller honning eller noget i den retning.
Påskehilsen
the1best
| |
| Du har følgende muligheder | |
|
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.
Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
| |
|
|