/ Forside/ Interesser / Fritid / Madlavning / Spørgsmål
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Marinering i "gammelt" rødvin?
Fra : Thorendal
Vist : 801 gange
100 point
Dato : 03-04-07 14:09

Er der nogen der ved, om man kan marinere kød i god rødvin, der har stået åbent et stykke tid? Hvis nej, hvorfor så ikke?

Venligst fra
Thorendal

 
 
Accepteret svar
Fra : frieda

Modtaget 110 point
Dato : 03-04-07 14:12

Prøv om den er "drikkelig".
Hvis du ikke spytter den ud igen med det samme, kan du godt bruge den.

Efter en tid bliver den til eddike.

Frieda



Godkendelse af svar
Fra : Thorendal


Dato : 03-04-07 14:13

Tak for svaret frieda, lige hvad jeg havde brug for!

Kommentar
Fra : frieda


Dato : 03-04-07 14:18

Pointen er jo også, at man bruger marinaden til sauce.

Men jeg har ofte brugt en rødvin, der har stået et par dage.

Ligesom i går aftes, hvor jeg lavede Sauce Bolognese; tog en smagslurk af en "ældre" rødvin og hældte så resten i sovsen. Mums

Go fornøjelse

PS: hvis du mangler opskrifter har jeg en go en på rødvinsmarineret svinekam

Kommentar
Fra : Thorendal


Dato : 03-04-07 14:20

Jeg har fundet en opskrift, jeg skal afprøve på vildsvinefilet, men tak for tilbuddet alligevel.

Kommentar
Fra : frieda


Dato : 03-04-07 14:23

Lyder lækkert.

Lige et godt råd.

Du kan sikkert ikke finde på det, men da jeg prøvede at lave vildsvin første gang, var jeg meget ung.

Jeg gjorde alt det rigtige; marinerede etc MEN jeg proppede den i en trykkoger!!!!!!!

Der forbliver alle lugtene jo "indespærret".

Da jeg endelige lukkede op for vidunderet, lugtede det så grimt ,at vi smed den ud, selvom den sikkert havde smagt godt.


Kommentar
Fra : Thorendal


Dato : 03-04-07 16:40

Hehe, jeg vil forsøge mig uden trykkoger

Kommentar
Fra : the1best


Dato : 06-04-07 15:09

Jeg ved godt spørgsmålet er besvaret, men.....
Du kan godt bruge den, men du skal bare tilføje noget sødt såsom sirup eller honning eller noget i den retning.

Påskehilsen
the1best


Du har følgende muligheder
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.

Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177549
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408820
Brugere : 218887

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste