/ Forside/ Interesser / Fritid / Madlavning / Tip
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Genial andestegs tilbehør!
Axelise har modtaget 20 point for dette tip
Fra : Axelise
Vist : 890 gange

Dato : 10-11-04 17:22

Jeg har 2 økologiske landænder, der står og syder i min ovn lige nu. Ikke så dårligt. I anledning af Mortens Aften har vi inviteret familien på andesteg i aften med hjemmelavet rødkål, aspargeskartofler, en himmelsk andesauce med et godt skvæt portvin i og: rosenkålspuré. Ikke mange kender til denne lækre spise, som smagsmæssigt supplerer den fede and og syrlige rødkål samt de udsøgte vine helt genialt. Smagen er letbitter og nødde-agtig.
Til 6-8 personer koges 1 kg rensede rosenkål.
Kog dem til de er møre/knap møre, - de skal stadig være fint lysegrønne(altså ikke udkogte og vissengrønne!)
Smid dem i foodprocessor'en/blenderen med en klat smør (ca. 50 g) og ca. 1 dl piskefløde.
Smag til med salt og lidt peber. Varmes op i en gryde lige inden servering.
En himmerigsmundfuld.

 
 
Bedømmelse

Fra : Dirty_joker


Dato : 10-11-04 17:39



Bedømmelse

Fra : danatool


Dato : 10-11-04 17:42



Bedømmelse

Fra : KaVAkandu


Dato : 10-11-04 17:47



Bedømmelse

Fra : molokyle


Dato : 10-11-04 17:52



Bedømmelse

Fra : return


Dato : 10-11-04 18:02



Du har følgende muligheder
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke lave en bedømmelse til dette tip.

Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177558
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408914
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste