/
Forside
/
Interesser
/
Fritid
/
Madlavning
/
Tip
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn
*
Kodeord
*
Husk mig
Brugerservice
Kom godt i gang
Bliv medlem
Seneste indlæg
Find en bruger
Stil et spørgsmål
Skriv et tip
Fortæl en ven
Pointsystemet
Kontakt Kandu.dk
Emnevisning
Kategorier
Alfabetisk
Karriere
Interesser
Teknologi
Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#
Navn
Point
1
Nordsted1
13396
2
frieda
10657
3
smuller54
10429
4
vagnr
9687
5
pifo
9117
6
piaskov
8417
7
ans
7901
8
mcloud
7316
9
HelleBirg..
6846
10
dova
6027
udrøring af gær
lillegubbi har modtaget
0
point for dette tip
Fra :
lillegubbi
Vist : 764 gange
Dato :
14-09-04 11:12
Næste gang du skal bage med gær, prøv så at hælde væske og gær i en meljævner. Ryst så lige som når man laver meljævning(til sovs). Efter kort tid er gæren rørt ud i væsken. Er det er større portion kan man gøre det af 2 gange. Jeg bruger ikke andet, når jeg laver gærdej.
Bedømmelse
Fra :
dux_delux
Dato :
14-09-04 11:14
Bedømmelse
Fra :
Sanne09
Dato :
14-09-04 11:32
Bedømmelse
Fra :
Splitcane
Dato :
14-09-04 11:41
Bedømmelse
Fra :
oleeliassen
Dato :
14-09-04 11:17
Bedømmelse
Fra :
skovfogeden
Dato :
14-09-04 11:12
Du har følgende muligheder
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke lave en bedømmelse til dette tip.
Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
Søg
Alle emner
Interesser
Fritid
Madlavning
Indstillinger
Spørgsmål
Tips
Usenet
Reklame
Statistik
Spørgsmål :
177549
Tips :
31968
Nyheder :
719565
Indlæg :
6408820
Brugere :
218887
Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste
Copyright © 2000-2024 kandu.dk. Alle rettigheder forbeholdes.