/ Forside/ Interesser / Fritid / Madlavning / Tip
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
udrøring af gær
lillegubbi har modtaget 0 point for dette tip
Fra : lillegubbi
Vist : 764 gange

Dato : 14-09-04 11:12

Næste gang du skal bage med gær, prøv så at hælde væske og gær i en meljævner. Ryst så lige som når man laver meljævning(til sovs). Efter kort tid er gæren rørt ud i væsken. Er det er større portion kan man gøre det af 2 gange. Jeg bruger ikke andet, når jeg laver gærdej.

 
 
Bedømmelse

Fra : dux_delux


Dato : 14-09-04 11:14



Bedømmelse

Fra : Sanne09


Dato : 14-09-04 11:32



Bedømmelse

Fra : Splitcane


Dato : 14-09-04 11:41



Bedømmelse

Fra : oleeliassen


Dato : 14-09-04 11:17



Bedømmelse

Fra : skovfogeden


Dato : 14-09-04 11:12



Du har følgende muligheder
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke lave en bedømmelse til dette tip.

Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177549
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408820
Brugere : 218887

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste