/
Forside
/
Interesser
/
Fritid
/
Madlavning
/
Tip
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn
*
Kodeord
*
Husk mig
Brugerservice
Kom godt i gang
Bliv medlem
Seneste indlæg
Find en bruger
Stil et spørgsmål
Skriv et tip
Fortæl en ven
Pointsystemet
Kontakt Kandu.dk
Emnevisning
Kategorier
Alfabetisk
Karriere
Interesser
Teknologi
Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#
Navn
Point
1
Nordsted1
13396
2
frieda
10657
3
smuller54
10429
4
vagnr
9687
5
pifo
9117
6
piaskov
8417
7
ans
7901
8
mcloud
7316
9
HelleBirg..
6846
10
dova
6027
Pusmands gamle indlæg om chokoladekage
Hyena har modtaget
15
point for dette tip
Fra :
Hyena
Vist : 603 gange
Dato :
17-08-04 23:10
Jeg kender udmærket den opskrift AMO udgav engang og jeg har opskriften her:
Ingredienser:
200 g mel
125 g smør
200 g sukker
3 æggeblommer
1 tsk natron
3 æggehvider
1 ½ dl mælk
125 g chokolade
Fyld:
50 g smør
50 g florsukker
2 tsk cognac
Fedtstof, mælk og chokolade koges og afkøles. Derefter røres sukker og æggeblommer i. Mel, hvori natron er sigtet, blandes i, og det hele røres til en ensartet masse. Til sidst vendes de stift piskede æggehvider forsigtigt i massen. Den færdigrørte masse hældes i en smurt springform. Bages i forvarmet ovn på nederste rille ved 175 grader varme i ca 45 min. Når kagen er afkølet, skæres den igennem, og cognac - smørcremen smøres mellem lagene.
Og jeg er helt enig, det er den SUBLIME chokoladekage.
Bedømmelse
Fra :
Myns
Dato :
17-08-04 23:21
Bedømmelse
Fra :
tedd
Dato :
17-08-04 23:23
Bedømmelse
Fra :
Hexia
Dato :
17-08-04 23:30
Bedømmelse
Fra :
ifuok
Dato :
17-08-04 23:30
Bedømmelse
Fra :
Lexi
Dato :
18-08-04 07:12
Du har følgende muligheder
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke lave en bedømmelse til dette tip.
Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
Søg
Alle emner
Interesser
Fritid
Madlavning
Indstillinger
Spørgsmål
Tips
Usenet
Reklame
Statistik
Spørgsmål :
177558
Tips :
31968
Nyheder :
719565
Indlæg :
6408914
Brugere :
218888
Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste
Copyright © 2000-2024 kandu.dk. Alle rettigheder forbeholdes.