/
Forside
/
Interesser
/
Fritid
/
Madlavning
/
Tip
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn
*
Kodeord
*
Husk mig
Brugerservice
Kom godt i gang
Bliv medlem
Seneste indlæg
Find en bruger
Stil et spørgsmål
Skriv et tip
Fortæl en ven
Pointsystemet
Kontakt Kandu.dk
Emnevisning
Kategorier
Alfabetisk
Karriere
Interesser
Teknologi
Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#
Navn
Point
1
Nordsted1
13396
2
frieda
10657
3
smuller54
10429
4
vagnr
9687
5
pifo
9117
6
piaskov
8417
7
ans
7901
8
mcloud
7316
9
HelleBirg..
6846
10
dova
6027
Superlækker tunpaté!
Camillasmoster har modtaget
-10
point for dette tip
Fra :
Camillasmoster
Vist : 1285 gange
Dato :
13-08-04 23:29
2 dåser tun
4 æg
11 blade husblas
¼ l cremefraiche 18%
½ tsk sød fransk sennep
1 dåse flåede tomater
1 lille bøtte rejer
Pynteidéer:
Citron, brøndkarse, babymajs, tomatbåde, frissésalat.
Læg husblas i blød i kold vand i 10 minutter. Kog æggene til de er hårdkogte. Afkøles. Kom tun, flåede tomater, cremefraiche, sød sennep i en røreskål. Vrid husblas og smelt det over vandbad. Husblas hældes i i en tynd stråle samtidig med at der piskes med håndmixer. Grovhak æggene og vend dem i sammen med rejerne.
Kommes i en smurt franskbrødsform eller lignende. Stilles i køleskab til patéen er stivnet. Skæres i skiver og pyntes.
Er god som forret med salat eller bare lidt pynt, f.eks. babymajs, tomatbåde og brøndkarse. Cremefraiche-dressing er frisk hertil.
Bedømmelse
Fra :
babee
Dato :
14-08-04 01:50
Bedømmelse
Fra :
emmofinn
Dato :
14-08-04 02:25
Bedømmelse
Fra :
natmaden
Dato :
14-08-04 01:15
Bedømmelse
Fra :
mrhan
Dato :
14-08-04 00:45
Bedømmelse
Fra :
slander
Dato :
14-08-04 00:08
Du har følgende muligheder
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke lave en bedømmelse til dette tip.
Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
Søg
Alle emner
Interesser
Fritid
Madlavning
Indstillinger
Spørgsmål
Tips
Usenet
Reklame
Statistik
Spørgsmål :
177552
Tips :
31968
Nyheder :
719565
Indlæg :
6408849
Brugere :
218887
Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste
Copyright © 2000-2024 kandu.dk. Alle rettigheder forbeholdes.