/ Forside/ Interesser / Fritid / Madlavning / Tip
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Hakket persille hele året.
jkrjk2 har modtaget 20 point for dette tip
Fra : jkrjk2
Vist : 1352 gange

Dato : 28-09-01 17:27

Pluk masser af persille i haven, skyl den, ryst vandet af og klip de tykkeste stængler fra.
Læg persillen i en stor frostpose. Posen må kun være halvt fyldt. Bind en "løs" knude på posen. Kom persillen i fryseren.
Næste gang du skal bruge persille, tager du posen op af fryseren og giver den nogle solide (men kontrollerede slag) med f.eks. en kagerulle. Ryst posen og og giv et par slag igen.
Herefter er den frosne persille blevet til hakket persille.
Tag den mængde persille du skal bruge om kom resten af persillen i fryseren igen.
Når først posen er "banket" fylder persillen ikke meget, så fyld gerne mange poser.


 
 
Bedømmelse

Fra : gandalf


Dato : 03-10-01 08:35



Bedømmelse

Fra : gandalf


Dato : 03-10-01 08:34



Bedømmelse

Fra : Hoffmann


Dato : 02-10-01 16:16



Bedømmelse

Fra : gandalf


Dato : 29-09-01 00:44



Bedømmelse

Fra : aalhenrik


Dato : 30-09-01 20:13



Du har følgende muligheder
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke lave en bedømmelse til dette tip.

Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177549
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408820
Brugere : 218887

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste