/ Forside/ Interesser / Fritid / Madlavning / Tip
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
valle til brød
bornholmkt har modtaget 10 point for dette tip
Fra : bornholmkt
Vist : 1399 gange

Dato : 25-01-04 21:31

når man som jeg gerne bruger den danske youghurt naturel til tzatiki og derfor dræner den for valle før brug, står man med et valleprodukt tilbage. Enten kaserer man det eller bruger det i brød. Erstat den væskemængde du normalt bruger i dit daglige madbrød med vallen og du får et ekstra godt smagende brød.

 
 
Bedømmelse

Fra : ram2


Dato : 25-01-04 21:40



Bedømmelse

Fra : gasmanden


Dato : 25-01-04 21:43



Bedømmelse

Fra : Franksp


Dato : 25-01-04 21:58



Bedømmelse

Fra : granslam


Dato : 25-01-04 21:43



Bedømmelse

Fra : Hovsan


Dato : 25-01-04 21:45



Du har følgende muligheder
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke lave en bedømmelse til dette tip.

Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177549
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408820
Brugere : 218887

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste