/
Forside
/
Interesser
/
Fritid
/
Madlavning
/
Tip
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn
*
Kodeord
*
Husk mig
Brugerservice
Kom godt i gang
Bliv medlem
Seneste indlæg
Find en bruger
Stil et spørgsmål
Skriv et tip
Fortæl en ven
Pointsystemet
Kontakt Kandu.dk
Emnevisning
Kategorier
Alfabetisk
Karriere
Interesser
Teknologi
Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#
Navn
Point
1
Nordsted1
13396
2
frieda
10657
3
smuller54
10429
4
vagnr
9687
5
pifo
9117
6
piaskov
8417
7
ans
7901
8
mcloud
7316
9
HelleBirg..
6846
10
dova
6027
nem risengrød
eskild8720 har modtaget
-5
point for dette tip
Fra :
eskild8720
Vist : 629 gange
Dato :
16-12-03 09:50
hvem kender ikke det med at skulle røre i gryden hele tiden, når man laver risengrød,ellers brænder den på....
Undgå dette tag en stegepose(som man eller bruger feks. til fjerkræ,steg,fisk olign. i ovnen)stegeposen fyldes med med mælk og gryn efter opskrift, kommes derefter i en gryde med vand.Slut med mælk som koger på og nem opvask.
Bedømmelse
Fra :
jjn31
Dato :
16-12-03 12:19
Bedømmelse
Fra :
Don_Pepe
Dato :
16-12-03 11:00
Bedømmelse
Fra :
jmsgruppen
Dato :
16-12-03 10:00
Bedømmelse
Fra :
netper
Dato :
16-12-03 09:52
Bedømmelse
Fra :
Rellom
Dato :
16-12-03 12:20
Du har følgende muligheder
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke lave en bedømmelse til dette tip.
Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
Søg
Alle emner
Interesser
Fritid
Madlavning
Indstillinger
Spørgsmål
Tips
Usenet
Reklame
Statistik
Spørgsmål :
177549
Tips :
31968
Nyheder :
719565
Indlæg :
6408820
Brugere :
218887
Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste
Copyright © 2000-2024 kandu.dk. Alle rettigheder forbeholdes.