/
Forside
/
Interesser
/
Fritid
/
Madlavning
/
Tip
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn
*
Kodeord
*
Husk mig
Brugerservice
Kom godt i gang
Bliv medlem
Seneste indlæg
Find en bruger
Stil et spørgsmål
Skriv et tip
Fortæl en ven
Pointsystemet
Kontakt Kandu.dk
Emnevisning
Kategorier
Alfabetisk
Karriere
Interesser
Teknologi
Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#
Navn
Point
1
Nordsted1
13396
2
frieda
10657
3
smuller54
10429
4
vagnr
9687
5
pifo
9117
6
piaskov
8417
7
ans
7901
8
mcloud
7316
9
HelleBirg..
6846
10
dova
6027
Kryddersild i rosenmarinade
gedestalden har modtaget
20
point for dette tip
Fra :
gedestalden
Vist : 756 gange
Dato :
11-12-03 11:05
Hvis du vil prøve en anderledes sild til julefrokosten, så prøv denne. Den har en meget pikant og god smag.
1 glas tykke kryddersild (3-4 fileter)
2 dl roseneddike
1 dl vand
4-5 spsk sukker
5 hele nelliker
½ appelsin, skal og saft
evt. 20 koriander
Kom roseneddike, vand, sukker, nelliker og evt. koriander op i en gryde. Skræl appelsinen meget tyndt, så kun det gue af skrællen kommer med og skær den i strimer. kom dem i lagen sammen med appelsinsaften og lad det hele simre ica. 3 minutter. Smag til med sukker til lagen er tilpas sød. Lad lagen blive helt kold, imens sildene ordnes. Hæld først væden fra sildene, skær dem i passende stykker, læg dem i en skål og hæld den lye lage over. Lad dem trække 1 - 2 døgn i køleskab.
Bedømmelse
Fra :
Hejler
Dato :
11-12-03 11:08
Bedømmelse
Fra :
kokjo
Dato :
11-12-03 11:11
Bedømmelse
Fra :
granslam
Dato :
11-12-03 11:35
Bedømmelse
Fra :
Don_Pepe
Dato :
11-12-03 11:36
Bedømmelse
Fra :
nicolehh
Dato :
11-12-03 12:09
Du har følgende muligheder
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke lave en bedømmelse til dette tip.
Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
Søg
Alle emner
Interesser
Fritid
Madlavning
Indstillinger
Spørgsmål
Tips
Usenet
Reklame
Statistik
Spørgsmål :
177558
Tips :
31968
Nyheder :
719565
Indlæg :
6408914
Brugere :
218888
Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste
Copyright © 2000-2024 kandu.dk. Alle rettigheder forbeholdes.