/
Forside
/
Interesser
/
Fritid
/
Madlavning
/
Tip
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn
*
Kodeord
*
Husk mig
Brugerservice
Kom godt i gang
Bliv medlem
Seneste indlæg
Find en bruger
Stil et spørgsmål
Skriv et tip
Fortæl en ven
Pointsystemet
Kontakt Kandu.dk
Emnevisning
Kategorier
Alfabetisk
Karriere
Interesser
Teknologi
Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#
Navn
Point
1
Nordsted1
13396
2
frieda
10657
3
smuller54
10429
4
vagnr
9687
5
pifo
9117
6
piaskov
8417
7
ans
7901
8
mcloud
7316
9
HelleBirg..
6846
10
dova
6027
Gamle danske mål
nero33 har modtaget
15
point for dette tip
Fra :
nero33
Vist : 871 gange
Dato :
20-10-03 20:20
Får man lyst til at give sig i kast med oldemors goe´gamle bageopskrifter kan det være en god hjælp lige at kende lidt til tidligere tiders målangivelser. Her er de vigtigste:
1 kilogram (kg) = 1000 g = 2 danske pund
1 dansk pund = 500 g
1 dansk kvint = 5 g
1 dansk pund (100 kvint) = 500 g
1 toppet Spskf. mel, sukker, marg. = 25 g
1 strøget Spskf. mel = 10 g
1 strøget Spskf. sukker = 15 g
1 dansk pot = 1 liter ( 10 dl)
1 pægl = 2 1/2 dl
God fornøjelse
Nero
Bedømmelse
Fra :
sismofyt
Dato :
21-10-03 04:14
Bedømmelse
Fra :
tutfis
Dato :
20-10-03 23:32
Bedømmelse
Fra :
ellebye
Dato :
21-10-03 00:10
Bedømmelse
Fra :
netper
Dato :
20-10-03 20:33
Bedømmelse
Fra :
ram2
Dato :
20-10-03 21:16
Du har følgende muligheder
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke lave en bedømmelse til dette tip.
Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
Søg
Alle emner
Interesser
Fritid
Madlavning
Indstillinger
Spørgsmål
Tips
Usenet
Reklame
Statistik
Spørgsmål :
177549
Tips :
31968
Nyheder :
719565
Indlæg :
6408820
Brugere :
218887
Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste
Copyright © 2000-2024 kandu.dk. Alle rettigheder forbeholdes.