/ Forside/ Interesser / Fritid / Madlavning / Tip
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Knastør brun farin (puddersukker)
vibaek78 har modtaget 5 point for dette tip
Fra : vibaek78
Vist : 1802 gange

Dato : 30-09-03 09:57

Har du glemt at lukke posen ordentligt til tørrer den brune farin let og bliver hårdt og svært anvendeligt.

Fortvivl ej, for løsningen er nær.

Hæld den brune farin ned i en bøtte med låg eller en plastpose der bindes knude på. Sammen med farinen lægger du en skive frisk rugbrød. Lad det ligge en dags tid. 1-2 dage efter vil brødet være knastørt og lige til at smide ud, men farinen er igen blød og lækker.

 
 
Bedømmelse

Fra : ruder4


Dato : 30-09-03 10:59



Bedømmelse

Fra : lally


Dato : 30-09-03 11:56



Bedømmelse

Fra : Rina2


Dato : 30-09-03 13:02



Bedømmelse

Fra : Rascha


Dato : 30-09-03 13:18



Bedømmelse

Fra : pepsimax


Dato : 30-09-03 13:19



Du har følgende muligheder
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke lave en bedømmelse til dette tip.

Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177549
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408820
Brugere : 218887

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste