/
Forside
/
Interesser
/
Fritid
/
Madlavning
/
Tip
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn
*
Kodeord
*
Husk mig
Brugerservice
Kom godt i gang
Bliv medlem
Seneste indlæg
Find en bruger
Stil et spørgsmål
Skriv et tip
Fortæl en ven
Pointsystemet
Kontakt Kandu.dk
Emnevisning
Kategorier
Alfabetisk
Karriere
Interesser
Teknologi
Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#
Navn
Point
1
Nordsted1
13396
2
frieda
10657
3
smuller54
10429
4
vagnr
9687
5
pifo
9117
6
piaskov
8417
7
ans
7901
8
mcloud
7316
9
HelleBirg..
6846
10
dova
6027
Knastør brun farin (puddersukker)
vibaek78 har modtaget
5
point for dette tip
Fra :
vibaek78
Vist : 1802 gange
Dato :
30-09-03 09:57
Har du glemt at lukke posen ordentligt til tørrer den brune farin let og bliver hårdt og svært anvendeligt.
Fortvivl ej, for løsningen er nær.
Hæld den brune farin ned i en bøtte med låg eller en plastpose der bindes knude på. Sammen med farinen lægger du en skive frisk rugbrød. Lad det ligge en dags tid. 1-2 dage efter vil brødet være knastørt og lige til at smide ud, men farinen er igen blød og lækker.
Bedømmelse
Fra :
ruder4
Dato :
30-09-03 10:59
Bedømmelse
Fra :
lally
Dato :
30-09-03 11:56
Bedømmelse
Fra :
Rina2
Dato :
30-09-03 13:02
Bedømmelse
Fra :
Rascha
Dato :
30-09-03 13:18
Bedømmelse
Fra :
pepsimax
Dato :
30-09-03 13:19
Du har følgende muligheder
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke lave en bedømmelse til dette tip.
Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
Søg
Alle emner
Interesser
Fritid
Madlavning
Indstillinger
Spørgsmål
Tips
Usenet
Reklame
Statistik
Spørgsmål :
177549
Tips :
31968
Nyheder :
719565
Indlæg :
6408820
Brugere :
218887
Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste
Copyright © 2000-2024 kandu.dk. Alle rettigheder forbeholdes.