2 pakker gær
2 dl mælk
500 g margarine
1 kg mel
4 æg
lun mælken kom gæren i, smelt margarinen, kom sukker, mel, æg og det smeltede margarine i og rør, lad det hæve 1 halv time, imens laver du fyldet
FYLD: 500 g margarine
400 g brun farin
4 tskf kanel
fyldet røres sammen.
Dejen deles i 8 portioner, hver portion ruller du ud eller bare trykker den ud til en rektangel så tager du noget af fyldet og fordeler det ud på dejen, (bare husk at der skal være til alle 8 portioner), når du har lagt fyldet på, ruller du den sammen, men husk kanten på dejen skal vendes nedad på pladen, (brug bagepapir), der kan være 4 stænger på hver plade, dernæst trykker du hver pølse lidt flad, dernæst laver du en rille ned i hver stang fra den ene ende til den anden, dernæst pensles med æg der er pisket med en gaffel og pensles på hver stang.
De sættes nu i ovnen ved 175 grader i ca. 20 minutter måske lidt mere måske lidt mindre det er varmluft jeg bager i. Almindelig ovn på 200 grader og 10 minutter.
Kom flourmelis på som er smeltet med varm vand. DE KAN GODT FLYDE LIDT UD MEN DET GØR DEM EKSTRA GODE. Ps i er velkommen til at skrive hvis i har problemer.
VELBEKOMME Fra fjordglimt
|