/
Forside
/
Interesser
/
Fritid
/
Madlavning
/
Tip
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn
*
Kodeord
*
Husk mig
Brugerservice
Kom godt i gang
Bliv medlem
Seneste indlæg
Find en bruger
Stil et spørgsmål
Skriv et tip
Fortæl en ven
Pointsystemet
Kontakt Kandu.dk
Emnevisning
Kategorier
Alfabetisk
Karriere
Interesser
Teknologi
Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#
Navn
Point
1
Nordsted1
13396
2
frieda
10657
3
smuller54
10429
4
vagnr
9687
5
pifo
9117
6
piaskov
8417
7
ans
7901
8
mcloud
7316
9
HelleBirg..
6846
10
dova
6027
risengrød i høkasse!
bente64 har modtaget
0
point for dette tip
Fra :
bente64
Vist : 1776 gange
Dato :
21-12-02 19:39
Det her er et gammelt kendt råd, men måske nyt for den unge generation som skal holde jul for første gang. Risengrød skal koges ved meget svag varme for ikke at brænde på. I gamle dage satte man grøden i høkasse, men de findes nok ikke i ret mange hjem i dag. Hjemme hos os har vi altid kogt risengrød således. Kog risengrøden op efter din egen opskrift. Så snart grøden er bragt i kog, tages den af kogepladen. Gryden pakkes ind i nogle store håndklæder og stilles derefter ind i sengen, hvor den yderligere pakkes ind i dyner. Dette kan gøres flere timer før grøden skal bruges. Når grøden skal bruges koges den evt. op igen med ekstra mælk hvis den er blevet for tør.
"Grød skal være blød og ikke tør"
God jul til alle
Bente
Bedømmelse
Fra :
a.j
Dato :
21-12-02 19:47
Bedømmelse
Fra :
senta
Dato :
21-12-02 23:59
Bedømmelse
Fra :
dk
Dato :
21-12-02 23:46
Bedømmelse
Fra :
Fnollerpige
Dato :
22-12-02 03:11
Bedømmelse
Fra :
Rellom
Dato :
22-12-02 06:16
Du har følgende muligheder
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke lave en bedømmelse til dette tip.
Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
Søg
Alle emner
Interesser
Fritid
Madlavning
Indstillinger
Spørgsmål
Tips
Usenet
Reklame
Statistik
Spørgsmål :
177549
Tips :
31968
Nyheder :
719565
Indlæg :
6408820
Brugere :
218887
Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste
Copyright © 2000-2024 kandu.dk. Alle rettigheder forbeholdes.