/
Forside
/
Interesser
/
Fritid
/
Madlavning
/
Tip
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn
*
Kodeord
*
Husk mig
Brugerservice
Kom godt i gang
Bliv medlem
Seneste indlæg
Find en bruger
Stil et spørgsmål
Skriv et tip
Fortæl en ven
Pointsystemet
Kontakt Kandu.dk
Emnevisning
Kategorier
Alfabetisk
Karriere
Interesser
Teknologi
Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#
Navn
Point
1
Nordsted1
13396
2
frieda
10657
3
smuller54
10429
4
vagnr
9687
5
pifo
9117
6
piaskov
8417
7
ans
7901
8
mcloud
7316
9
HelleBirg..
6846
10
dova
6027
Rettelse til "Krydrede pacannødder"
frieda har modtaget
25
point for dette tip
Fra :
frieda
Vist : 1015 gange
Dato :
03-12-12 12:36
De smager pragtfuldt, MEN brug lidt mindre salt (kommentaren fra vennere, der alligevel guffede alle nødderne i sig.)
Jeg lavde halv portion pecannødder og halv valnødder. Pecannødderne er bedst, men måske også svære at få og hundedyre. Valnødder kan klart bruges også.
Har allerede bestemt mig for at bruge dem som værtindegaver fyldt i sukke glas.
Bedømmelse
Fra :
vagnr
Dato :
03-12-12 12:46
MUMS, jeg har noteret opskriften, men ville nok alligevel have brugt mindre salt, det gør jeg i de fleste opskrifter alligevel
Men de skal klart laves til jul!
Bedømmelse
Fra :
malmin
Dato :
03-12-12 15:57
Stadig et godt tip
Bedømmelse
Fra :
k1975
Dato :
03-12-12 21:32
Tak
Bedømmelse
Fra :
piaskov
Dato :
03-12-12 21:54
Bedømmelse
Fra :
bluesky
Dato :
03-12-12 21:58
Hejsa og tak,
De skal bestemt prøves når konen kommer her til Afrika om et par uger. Her i Kenya kan jeg jo få nødderne til næsten ingen penge så denne ryger lige på vor afrikanske julemenu
Bluesky
Du har følgende muligheder
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke lave en bedømmelse til dette tip.
Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
Søg
Alle emner
Interesser
Fritid
Madlavning
Indstillinger
Spørgsmål
Tips
Usenet
Reklame
Statistik
Spørgsmål :
177558
Tips :
31968
Nyheder :
719565
Indlæg :
6408914
Brugere :
218888
Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste
Copyright © 2000-2024 kandu.dk. Alle rettigheder forbeholdes.