/
Forside
/
Interesser
/
Fritid
/
Madlavning
/
Tip
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn
*
Kodeord
*
Husk mig
Brugerservice
Kom godt i gang
Bliv medlem
Seneste indlæg
Find en bruger
Stil et spørgsmål
Skriv et tip
Fortæl en ven
Pointsystemet
Kontakt Kandu.dk
Emnevisning
Kategorier
Alfabetisk
Karriere
Interesser
Teknologi
Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#
Navn
Point
1
Nordsted1
13396
2
frieda
10657
3
smuller54
10429
4
vagnr
9687
5
pifo
9117
6
piaskov
8417
7
ans
7901
8
mcloud
7316
9
HelleBirg..
6846
10
dova
6027
God brun sovs uden for mange ting
jepser30 har modtaget
30
point for dette tip
Fra :
jepser30
Vist : 982 gange
Dato :
02-12-11 23:16
Hvis du laver en opbagt brun sovs fra bunden kan du med sindsro bruge en boullion terning til at krydre den, men der udover kan du bruge en knivspids kaffebønner (ubrugt) og en spiseske balsamico eddike. Det giver en lækker smag.
Bedømmelse
Fra :
malmin
Dato :
02-12-11 23:37
Lyder spændende med kaffe og balsamico.
Bedømmelse
Fra :
marc43
Dato :
03-12-11 01:25
Lidt anderledes.
Jeg plejer også at bruge to spiseskefulde ribsgelé til ca. en halv liter.
Bedømmelse
Fra :
supersine669
Dato :
03-12-11 07:25
lyder lækkert
Bedømmelse
Fra :
droslerne
Dato :
03-12-11 09:24
det skal prøves
Bedømmelse
Fra :
bauchmann
Dato :
03-12-11 09:48
Du har følgende muligheder
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke lave en bedømmelse til dette tip.
Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
Søg
Alle emner
Interesser
Fritid
Madlavning
Indstillinger
Spørgsmål
Tips
Usenet
Reklame
Statistik
Spørgsmål :
177558
Tips :
31968
Nyheder :
719565
Indlæg :
6408914
Brugere :
218888
Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste
Copyright © 2000-2024 kandu.dk. Alle rettigheder forbeholdes.