/ Forside/ Interesser / Fritid / Madlavning / Tip
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
God brun sovs uden for mange ting
jepser30 har modtaget 30 point for dette tip
Fra : jepser30
Vist : 982 gange

Dato : 02-12-11 23:16

Hvis du laver en opbagt brun sovs fra bunden kan du med sindsro bruge en boullion terning til at krydre den, men der udover kan du bruge en knivspids kaffebønner (ubrugt) og en spiseske balsamico eddike. Det giver en lækker smag.

 
 
Bedømmelse

Fra : malmin


Dato : 02-12-11 23:37

Lyder spændende med kaffe og balsamico.

Bedømmelse

Fra : marc43


Dato : 03-12-11 01:25

Lidt anderledes.

Jeg plejer også at bruge to spiseskefulde ribsgelé til ca. en halv liter.

Bedømmelse

Fra : supersine669


Dato : 03-12-11 07:25

lyder lækkert

Bedømmelse

Fra : droslerne


Dato : 03-12-11 09:24

det skal prøves

Bedømmelse

Fra : bauchmann


Dato : 03-12-11 09:48



Du har følgende muligheder
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke lave en bedømmelse til dette tip.

Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177558
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408914
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste