/ Forside/ Interesser / Fritid / Madlavning / Tip
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Ensom kotelet - hvad gør man ?
smuller54 har modtaget 30 point for dette tip
Fra : smuller54
Vist : 1500 gange

Dato : 20-10-11 19:01

[B]En ensom stegt kotelet, hvad gør man ?[/B]Havde en rigtig dejlig økologisk smagfuld kotelet i overskud.
Hvad kan man gøre ved den ?

Nu var jeg én person, men jeg tror sagtens 2 kunne være blevet mætte.
Jeg valgte, at supplere:
100 g frisk fettuccine pasta
8 store brune champignoner (skåret groft)
1 snackpeber i tern
1 lille løg i tern
3 fed hakket hvidløg
2 tomater
Parmasan
Olivenolie, salt og peber.
Og til de friske 1 dl. Piskefløde

Læg alle grøntsager klar på skærebrættet: yderst champignon og rød peber- dernæst løg og hvidløg- til sidst tomater skåret i 4 dele
Start med at sætte vandet over til pastaen.
Imens, rist champignon og peber i lidt olivenolie, tilsæt salt og peber, når det har fået lidt farve tilsæt løg og hvidløg.
Når løgene er klare tilsæt piskefløde. Nu er vandet klar til kogning af pasta i 2 min.
Når pastaen er siet fra vandet- tilsættes først tomater og når de er varme tilsættes pastaen.
Koteletten er imens varmet – evt. i mikroovnen.
Pastaen vendes i saucen – koteletten skæres i skiver.
Anrettes på tallerken- skiver af kotelet, og pastablanding samt friskrevet parmasan.


 
 
Bedømmelse

Fra : Teil


Dato : 20-10-11 19:02

jo gange to, eller var det én

Kommentar

Fra : smuller54


Dato : 20-10-11 19:29

lad os sige 1½

Bedømmelse

Fra : akle


Dato : 20-10-11 19:43

Det er dét jeg kalder 'restemad' med (nyt) tilbehør!




Bedømmelse

Fra : svendgiversen


Dato : 20-10-11 19:52

Jeg kender det godt, er selv alene og har tidligere smidt meget ud,
hvorfor er der altid tilbud på to, til langt under dobbelt pris?

Din opskrift er tæt på hvad min nye kone kan finde på, derfor maks points til jer begge...



Bedømmelse

Fra : Troldepige


Dato : 20-10-11 20:06

En god måde at udnytte rester på, kunne jo også være en skive flæskesteg.

Må indrømme, at her benyttes rester af kød ofte til godbidder til vovse.

Bedømmelse

Fra : o.v.n.


Dato : 20-10-11 20:15

Citat
Må indrømme, at her benyttes rester af kød ofte til godbidder til vovse.
også her + kattene naturligvis, ellers en god mulighed og det lyder lækkert (savle smiley)

Du har følgende muligheder
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke lave en bedømmelse til dette tip.

Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177558
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408914
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste