|  | 		    
					
        
                
                
                  
                    
   
            
                
                
                  | |  | Bedømmelse 
 Fra :
  malmin  | 
  Dato :  11-01-10 18:17
 | 
 |  | 
 
                    Jeg elsker broccoli, og jeg glæder mig til at prøve din tærte.
 Hvad gør du med broccoli stilkene/stokken?
 Mange hilsener til vores dejlige madskribent.   malmin
                    
                     |  |  | 
 | |  | Kommentar 
 Fra :
  smuller54  | 
 Dato :  11-01-10 18:23
 | 
 |  | 
 
                    Det er smag og behag. Jeg bruger kun bukketterne i denne opskrift- altså med en lille stilk. Men hvis du vil bruge noget af stokken, skal du jo ikke bruge helt så meget.
 Stokken kan man bruge noget af- har ikke prøvet i denne. Men så ville jeg foreslå, at du bruger en kartoffelskræller skræller overfladen af og laver strimler med kartoffelskrælleren, som du skærer i mindre stykker, så får du fine flager.
 Stokken har jo god smag også, men du kan jo gemme dem til en anden ret, eks. en sammekogt ret og enten skær i tern eller som ovenstående.   |  |  | 
 | |  | Bedømmelse 
 Fra :
  amdam  | 
  Dato :  11-01-10 19:50
 | 
 |  |  |  |  | 
 |  |  | 
 
                    hvor kan vi få fat i din dejlige kogebog? der må snart være en på vej. 
  dine opskrifter virker så dejligt gennemarbejdede
                    
                     |  |  | 
 | |  | Du har følgende muligheder |  | 
 |  | 
            
                    
                            Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke lave en bedømmelse til dette tip.
 Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
 |  |  | 
 |  |