/ Forside/ Interesser / Fritid / Madlavning / Tip
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Norsk Julemad
webgun har modtaget 10 point for dette tip
Fra : webgun
Vist : 2113 gange

Dato : 27-11-09 19:21

Nu er det så moderne med mad på kryds af kulture så hvis i har lyst til lidt Norsk traditionel julemad så er her et par foreslag.
Lutefisk.
Lav et bål så du får godt med aske. Tag 3 ltr aske og bland med 3 ltr vand. Tag en fin laksefilet og læg den i blandingen i ca 4-5 dage til den er godt rådden og lugter rigtig fælt. Laksebasse tages forsigtig op af mudderhullet og udvandes ad flere omgange. Det er vigtigt at Laksebasse er udvandet ordentligt da du ellers risikere at ætse halsrøret væk pga den kaudiske soda som blandingen giver.
Ragfisk.
Her skal du først begrave Laksebasse i jorden til den er godt rådden og hemmelig. Derefter gør du som ovenstående og du får den "skønneste" Ragfisk.
Bon appetit!!

 
 
Bedømmelse

Fra : 3773


Dato : 27-11-09 19:23

Ikke tale om. Det lyder som færøske specialiteter.

Bedømmelse

Fra : steffen15


Dato : 27-11-09 19:29

føj

Bedømmelse

Fra : tilmeldt-nu


Dato : 27-11-09 19:38

Nej da, hvor lækkert ! - Det må være guf for svigermor

Bedømmelse

Fra : sober


Dato : 27-11-09 19:40
Bedømmelse

Fra : malmin


Dato : 27-11-09 19:54

Lyder som Svensk Surtrømningen. Skal smages!! Ikke lugtes!!!

Du har følgende muligheder
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke lave en bedømmelse til dette tip.

Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177558
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408925
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste