/
Forside
/
Interesser
/
Fritid
/
Madlavning
/
Tip
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn
*
Kodeord
*
Husk mig
Brugerservice
Kom godt i gang
Bliv medlem
Seneste indlæg
Find en bruger
Stil et spørgsmål
Skriv et tip
Fortæl en ven
Pointsystemet
Kontakt Kandu.dk
Emnevisning
Kategorier
Alfabetisk
Karriere
Interesser
Teknologi
Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#
Navn
Point
1
Nordsted1
13396
2
frieda
10657
3
smuller54
10429
4
vagnr
9687
5
pifo
9117
6
piaskov
8417
7
ans
7901
8
mcloud
7316
9
HelleBirg..
6846
10
dova
6027
Hasselbach kartofler tip 3?
snerose har modtaget
30
point for dette tip
Fra :
snerose
Vist : 1313 gange
Dato :
24-10-09 04:52
Nej! Man tager to spækkebrædter eller to smørebrædter og lægger kartoflen imellem disse to. Så skærer man til man når kanterne" på spækkebrædterne. Ok, åndssvagt ordvalg, men sådan er det jo!
Bedømmelse
Fra :
Kbh-N
Dato :
24-10-09 05:02
5 ***** for "åndssvagt ordvalg"
Kbh
N
Er det en snerose på billedet?
Bedømmelse
Fra :
3773
Dato :
24-10-09 05:30
Sådan har vi andre gjort i hundrede år.
Alle de andre fiduser ligner ikke noget jeg gider.
Ekstra fif: Pensl med olie, drys med grov salt og paprika.
Bedømmelse
Fra :
netper
Dato :
24-10-09 07:24
forstår bare ikke hvorfor man skal bruge alle mulige ting til Hasselbach kartofler når der nu findes et lille bræt med en fordybning hvor man kan lægge kartoflen i og bare skære?
Bedømmelse
Fra :
kandu-bruger
Dato :
24-10-09 08:45
Bedømmelse
Fra :
Opryddar
Dato :
24-10-09 08:55
Du har følgende muligheder
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke lave en bedømmelse til dette tip.
Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
Søg
Alle emner
Interesser
Fritid
Madlavning
Indstillinger
Spørgsmål
Tips
Usenet
Reklame
Statistik
Spørgsmål :
177558
Tips :
31968
Nyheder :
719565
Indlæg :
6408914
Brugere :
218888
Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste
Copyright © 2000-2024 kandu.dk. Alle rettigheder forbeholdes.