/ Forside/ Interesser / Fritid / Madlavning / Tip
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
en erfaring rigere
smuller54 har modtaget 25 point for dette tip
Fra : smuller54
Vist : 644 gange

Dato : 22-10-09 19:36

Her har jeg i flere år, når jeg skulle lave hasselbachkartofler i større mængder, brugt et kødspyd eller grillspyd, som jeg har stukket i kartoflen for ikke at skære helt igennem. Det har af og til resulteret i - at spyddet gik lidt for langt - altså ind i fingre osv.-

Nu fik jeg et tip, som var helt nyt for mig-
Læg kartoflen i en mindre træske og skær i skiver derfra.
Dejligt og nemt

Men det kendte I måske ?

 
 
Bedømmelse

Fra : Klaudi


Dato : 22-10-09 19:42

Næe, det kendte jeg ik'



Bedømmelse

Fra : bluesky


Dato : 22-10-09 19:54

Hejsa,

Nå den med spydet i hånden har du også oplevet
Men at anvende en træske virker fint, men jeg anvender stadig små stegenåle i kartoflerne da det næsten halverer stegetiden.

Bluesky

Kommentar

Fra : smuller54


Dato : 22-10-09 19:56

Ok- du lader dem simpelthen blive i under stegningen ?

Bedømmelse

Fra : steffen15


Dato : 22-10-09 20:15

Lærte det på kokke skolen.. super tip

Bedømmelse

Fra : Zepto


Dato : 22-10-09 20:15

Den er bare hasselbach

Bedømmelse

Fra : bente64


Dato : 22-10-09 20:36



Du har følgende muligheder
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke lave en bedømmelse til dette tip.

Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177558
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408914
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste