ja, så er jeg her igen her ved madtid !
Jeg ved ikke hvor jeg har den fra, for den er udviklet med tiden. Havde bare lige selv lyst til noget nemt
[U]Fadkoteletter:[/U]
4 gode svinekoteletter .(enten om man kan lide det økologisk eller de tynde)
1 ds. hak. Flåede tomater
1 spsk. Soja
1 fed presset hvidløg
2 skalotteløg i tern
200g tomatpuré
2 tsk. Dijonsennep ( evt. lidt mere hvis man kan lide det stærkt)
1 spsk. Olivenolie
4- 8 skiver ost, alt efter størrelse på skiverne- jeg bruger gouda, men anden mild ost kan bruges.
Salt og peber
Tilbehør : Ris (evt. med nogle grøntsager i)
Svinekoteletterne brunes på panden
De hakkede flåede tomater hældes i et ildfast fad- som har plads til de 4 koteletter i et lag.
De 2 skalotteløg i tern og soja, samt lidt salt og peber blandes
De 4 koteletter placeres i fadet.
Tomatpuré , sennep, hvidløg og olivenolie blandes og fordeles på koteletterne
Ovenpå lægges osteskiverne.
Sættes i ovnen på 225 grader til tomatblandingen bobler og osten er smeltet og den må gerne blive lidt mørk i overfladen.
P.S man kan krydre tomaterne med mere hvidløg og diverse krydderier selvfølgelig