|
| Madtid !!karry/kyllinge suppe smuller54 har modtaget 5 point for dette tip Fra : smuller54 | Vist : 886 gange
Dato : 06-10-09 17:12 |
|
Jeg sad lige og blev sulten efter al den frikadellesnak, tænkte at denne opskrift fra et dameblad, som jeg har lavet med succes - og der er rigeligt til fryseren også.
Karrysuppe med porrer og kyllling.
12 personer !!!
400 g skrællede kartofler
400 g kyllingefilet uden skind og ben
200 g løg
200 g skalotte løg
400 g porrer
4 fed hvidløg (jeg bruger omkring 8)
40 g smør
2 spsk Madras-karry
1tsk. frisk ingefær hakket ( kan bruge stødt)
salt og peber
lidt revet muskatnød
2 liter god kalve boullion ( har selv brugt egen boullion fra kylling)
2½ del piskefløde ( kan tilsættes mere, må bare ikke blive til sauce)
tilbehør- godt brød
1. skær kartoflerne i 1 cm store terninger og kog dem 5 min. i vand tilsat salt. Dryp dem godt af. Skær løg og skalotteløg i tynde ringe, skær porrerne i ringe og hak. hvidløgene fint. Del kyllingekødet i små strimler.
2. Sauter kylllingekødet på alle sider i lidt smør, til det har taget farve. Tag kødet op.
3. sauter løg og skalotteløg i resten af smørret til de er klare. Tilsæt karry og rist blandingen godt igennem i 1-2 min.
4. tilsæt hvidløg, hakket ingefær, og muskatnød og vend det godt sammen.
5. tilsæt kartofler og porrer, krydr med peber og lidt salt og hæld boullion på. Lad suppen simre 10 min.
6. tilsæt kylling, kog yderligere 5 min.. Tilsæt fløde, kog igennem til suppen jævner lidt og smag til med salt og peber
godt til nytår
| |
| Bedømmelse
Fra : brorteil |
Dato : 06-10-09 17:20 |
| | |
| Kommentar
Fra : smuller54 |
Dato : 06-10-09 17:29 |
|
Kære brorteil
du er jo slet ikke til alt det her med mad, så hvorfor overhovedet kommentere det ??
Det er jo ikke første gang du rækker tunge
| |
|
Lyder som en SUPER lækker suppe.
Skal afprøves i week-enden.
| |
| Du har følgende muligheder | |
|
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke lave en bedømmelse til dette tip.
Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
| |
|
|