/
Forside
/
Interesser
/
Fritid
/
Madlavning
/
Tip
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn
*
Kodeord
*
Husk mig
Brugerservice
Kom godt i gang
Bliv medlem
Seneste indlæg
Find en bruger
Stil et spørgsmål
Skriv et tip
Fortæl en ven
Pointsystemet
Kontakt Kandu.dk
Emnevisning
Kategorier
Alfabetisk
Karriere
Interesser
Teknologi
Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#
Navn
Point
1
Nordsted1
13396
2
frieda
10657
3
smuller54
10429
4
vagnr
9687
5
pifo
9117
6
piaskov
8417
7
ans
7901
8
mcloud
7316
9
HelleBirg..
6846
10
dova
6027
Forkæl din udkårne
Spirillen har modtaget
0
point for dette tip
Fra :
Spirillen
Vist : 775 gange
Dato :
10-07-02 12:40
Dette skal du bruge:
Kalvefilet udskåret i bøffer (250 g.) Skal være ordentligt modnet
Asparges
Hummerhaler
Bearnaisesovs (hjemmelavet eller knor's)
Tomatpuré
Kartofler
Conaq
Sådan gør du:
Lav Hasselbackkartofler (Kartofler der er skåret tynde skiver i.) i ovnen med krydderier på. Du vælger selv (Bare ikke for stærke eller hvidløg)
Når kartoflerne er færdige (ca. 50 min.), varmer du aspargsen og hummerhalerne. (må ikke koge)
Steg bøfferne 1½ min. på hver side. Medens du gør dette laver du sovsen, når den er færdig tilsætter du tomatpuréen hvorved du får en "Choronsause"
Når bøfferne er stegt, flamberer du dem i conaq.
Anret og server på en varm tallerken.
Drik en Château neuf du Pape dertil.
Evt. Flutes
Prøv dette og gør lykke. :)
Mvh.
Spirillen
Bedømmelse
Fra :
Melander
Dato :
10-07-02 14:51
Bedømmelse
Fra :
netper
Dato :
11-07-02 20:54
Bedømmelse
Fra :
laam
Dato :
10-07-02 14:35
Bedømmelse
Fra :
Mone
Dato :
10-07-02 14:11
Bedømmelse
Fra :
jkrjk2
Dato :
12-07-02 11:21
Du har følgende muligheder
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke lave en bedømmelse til dette tip.
Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
Søg
Alle emner
Interesser
Fritid
Madlavning
Indstillinger
Spørgsmål
Tips
Usenet
Reklame
Statistik
Spørgsmål :
177549
Tips :
31968
Nyheder :
719565
Indlæg :
6408820
Brugere :
218887
Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste
Copyright © 2000-2024 kandu.dk. Alle rettigheder forbeholdes.