/
Forside
/
Interesser
/
Fritid
/
Madlavning
/
Tip
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn
*
Kodeord
*
Husk mig
Brugerservice
Kom godt i gang
Bliv medlem
Seneste indlæg
Find en bruger
Stil et spørgsmål
Skriv et tip
Fortæl en ven
Pointsystemet
Kontakt Kandu.dk
Emnevisning
Kategorier
Alfabetisk
Karriere
Interesser
Teknologi
Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#
Navn
Point
1
Nordsted1
13396
2
frieda
10657
3
smuller54
10429
4
vagnr
9687
5
pifo
9117
6
piaskov
8417
7
ans
7901
8
mcloud
7316
9
HelleBirg..
6846
10
dova
6027
Den smager fremragende og er perfekt til~
Harbo21 har modtaget
0
point for dette tip
Fra :
Harbo21
Vist : 609 gange
Dato :
09-07-02 20:37
1 cl Heering Cherry Liqueur
1 pæn kugle hindbærsorbet
1 cl Grand Marnier - Gul
7,5 cl mousserende hvidvin, sød
Tilberedning: Læg en kugle hindbærsorbet i et højt glas med flad bund. Hæld Heering Cherry Liqueur og Grand Marnier i. Fyld op med mousserende hvidvin. Server med ske og sugerør, og pynt med et par hindbær. Alternativt kan Heering Cherry Liqueur, Grand Marnier og hindbærsorbet blendes sammen, hvilket giver et andet udseende. Drinken får hurtigt en konsistens som tynd grødis, men er perlende takket være kulsyren. Hindbærsorbet kan erstattes med jordbærsorbet, men så skal der også tilsættes et stænk Danzka Currant Vodka, og Grand Marnier skæres ned fra 1 cl til to stænk.
Bedømmelse
Fra :
food_life
Dato :
09-07-02 20:41
Bedømmelse
Fra :
netper
Dato :
09-07-02 20:52
Bedømmelse
Fra :
e.p.
Dato :
09-07-02 21:26
Bedømmelse
Fra :
Tulletine
Dato :
10-07-02 08:51
Bedømmelse
Fra :
Anakardian
Dato :
10-07-02 09:54
Du har følgende muligheder
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke lave en bedømmelse til dette tip.
Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
Søg
Alle emner
Interesser
Fritid
Madlavning
Indstillinger
Spørgsmål
Tips
Usenet
Reklame
Statistik
Spørgsmål :
177549
Tips :
31968
Nyheder :
719565
Indlæg :
6408820
Brugere :
218887
Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste
Copyright © 2000-2024 kandu.dk. Alle rettigheder forbeholdes.