/
Forside
/
Interesser
/
Fritid
/
Madlavning
/
Tip
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn
*
Kodeord
*
Husk mig
Brugerservice
Kom godt i gang
Bliv medlem
Seneste indlæg
Find en bruger
Stil et spørgsmål
Skriv et tip
Fortæl en ven
Pointsystemet
Kontakt Kandu.dk
Emnevisning
Kategorier
Alfabetisk
Karriere
Interesser
Teknologi
Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#
Navn
Point
1
Nordsted1
13396
2
frieda
10657
3
smuller54
10429
4
vagnr
9687
5
pifo
9117
6
piaskov
8417
7
ans
7901
8
mcloud
7316
9
HelleBirg..
6846
10
dova
6027
Pizzadej i fryseren
Tanja har modtaget
0
point for dette tip
Fra :
Tanja
Vist : 2245 gange
Dato :
01-07-02 12:22
Hjemmelavet pizza er en yndet spise herhjemme. Det eneste der indimellem kan afholde os fra at gå i gang, er at vi jo lige skal have lavet en dej. Sidst prøvede jeg så at lave dobbeltportion af dejen, og efter endt hævning og en sidste æltning tog jeg halvdelen af dejen og puttede den i en pose og ind i fryseren.
Vi har netop testet denne optøede pizzadej og må sige at resultatet er glimrende. Konsistensen efter optøning er god, og godt nok er den bagte pizzabund ikke helt magen til den "normale", men den er anderledes på en god måde. Lidt sejere i skorpen - mere som italiensk brød sammenlignet med alm. brød.
Så næste gang jeg laver pizza dej bliver det en 4 - dobbelt portion, så jeg har til 3 fremtidige hurtig-pizzaer.
Mvh
Tanja
Bedømmelse
Fra :
food_life
Dato :
01-07-02 12:25
Bedømmelse
Fra :
laurenzio
Dato :
01-07-02 17:34
Bedømmelse
Fra :
delfin
Dato :
01-07-02 14:42
Bedømmelse
Fra :
netper
Dato :
02-07-02 13:37
Bedømmelse
Fra :
mango
Dato :
02-07-02 22:39
Du har følgende muligheder
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke lave en bedømmelse til dette tip.
Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
Søg
Alle emner
Interesser
Fritid
Madlavning
Indstillinger
Spørgsmål
Tips
Usenet
Reklame
Statistik
Spørgsmål :
177558
Tips :
31968
Nyheder :
719565
Indlæg :
6408919
Brugere :
218888
Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste
Copyright © 2000-2024 kandu.dk. Alle rettigheder forbeholdes.