/ Forside/ Interesser / Fritid / Madlavning / Tip
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Kogning af æg, energibesparende
netper har modtaget 0 point for dette tip
Fra : netper
Vist : 549 gange

Dato : 19-06-02 18:41

Ca ½ dl vand kommes i en mindre gryde, æggene kommes i og gryden sættes på komfuret. Tænd på fuld varme. Når det damper kraftigt ud af låget slukkes for gryden.

Gryden skal stå på varmen i 10 min, hvorefter gryden tages af og kommer koldt vand på æggene.

Tips:

Virker bedst på elkomfur da gas ikke giver eftervarme. Ved gaskomfur kan forsøges at pakke gryden ind i håndklæder og sætte gryden under dynen i 10 min efter der slukkes for gassen.


 
 
Bedømmelse

Fra : rcn


Dato : 20-06-02 09:55



Bedømmelse

Fra : mcloud


Dato : 19-06-02 19:13



Bedømmelse

Fra : Bjarne_H


Dato : 22-06-02 02:28



Bedømmelse

Fra : pvlar


Dato : 22-06-02 16:39



Bedømmelse

Fra : Picasso


Dato : 21-06-02 14:57



Du har følgende muligheder
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke lave en bedømmelse til dette tip.

Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177549
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408820
Brugere : 218887

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste