|
|
Helt sikkert et godt råd til der kan finde ud at lave mad, jeg er ikke den store kok, men du får stjerner alligevel
- Anden
| |
| Kommentar
Fra : acilia |
Dato : 24-02-07 14:19 |
|
hihi ja jeg gør det jo fordi jeg synes det er sjovt at lave og der er ikke nogen bedre fornemmelse end at servere (og ikke mindst SPISE) en ret hvor man selv har lavet alt ned til den mindste detalje.
(men jeg har altså også knorr i køleskabet.. )
Jeg har iøvrigt også prøvet med hvidvin og rødvin - det er så irriterende at åbne en hel flaske for kun at bruge et skvæt i maden - og hvis man så ikke lige gider at drikke det eller have det stående så længe at det bliver til vineddike - ja så er isterningposer igen en løsning.
Kun fantasien sætter grænser
| |
| Du har følgende muligheder | |
|
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke lave en bedømmelse til dette tip.
Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
| |
|
|