|
| Grillmad - Kebab Mix Selv timmytommy har modtaget 15 point for dette tip Fra : timmytommy | Vist : 1865 gange
Dato : 08-01-07 15:09 |
|
Dette lille tips går ud på, hvordan man får lavet en optimale grillmad selv. Jeg er en rimelig habil kok, men har ofte haft problemer med tilberedning af visse ting. Men her kommer tipset:
Lidl... en rigtig snot-forretning med hensyn til gode varer (vil stærkt fraråde folk at købe grøntsager hos Lidl, eftersom en undersøgelse viser at de er exceptionelt godt sprøjtet til). Men trods det har Lidl den klart bedste Kebab. 500 gr for 20kr... yders billigt.
Tilbered kebabben på en pande ved max varme 3 min og derefter lad det småstege i 4min. Det giver klart den bedste smag, eftersom kebabben hverken er for sprød, eller ukogt/ikke færdig lavet.
På det danske salt-marked findes salt ved navn Læsø salt, som bliver produceret på Læsø og fragtet rundt i landet. Dette salt har en meget kraftig smag, og er perfekt til grillmad (kebab/pølsemix, pomfritter). Man kan sagtens smage forskel fra det og normalt grovsalt. I skal prøve ;)
Vil ikke komme ind på pomfritterne eftersom det er mange gode måder :) ovnen, friture osv. Men saltet tilsættes både kebab/pomfritterne. Vi mangler nu kun en lille ting. Pomfrit-krydderi. Kryderiet kan købes i de fleste discount-forretninger (netto, aldi l.), og smager utrolig godt. En meget krydret paprika smag, som virkelig fortryller smagsløgene. Mums. I skal prøve... lover jer: det er den bedste gang kebab/pølse mix i har fået :D
bon apetit
mvh. Timmy
| |
|
Tak for tippet!
Moster
| |
| Bedømmelse
Fra : 1133 |
Dato : 08-01-07 15:31 |
| | |
| Du har følgende muligheder | |
|
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke lave en bedømmelse til dette tip.
Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
| |
|
|