/ Forside/ Interesser / Fritid / Madlavning / Tip
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Klumper i sovsen
alimak har modtaget 10 point for dette tip
Fra : alimak
Vist : 1247 gange

Dato : 26-12-06 15:55

Når man helder kraften af en steg igennom en si, op i en kasserolle,så tager man mel og strør op i kraften.For at det ikke skal blive klumper i sovsen,så vent med at røre i sovsen til melet er sunket til bunds i kasserollen.Det tip fik jeg af en kok derer ejer et spisested der har 2 stjerner i guide michelin.
alimak

 
 
Bedømmelse

Fra : akle


Dato : 26-12-06 16:52

Gør jeg aldrig, for det er vitterlig nemt at få klumper i alligevel!
Tag en klat smør (smeltes) i gryden først, så mel, og så bruges kraften, som for øvrigt ikke må være for varm.
MVH Akle

Bedømmelse

Fra : Coliniiii


Dato : 26-12-06 18:11



Bedømmelse

Fra : LA5


Dato : 26-12-06 16:52

Og det virker!

Bedømmelse

Fra : natmaden


Dato : 26-12-06 17:23

kun en tumpe får klumper i sovsen,
hvis man følger med i hvad man laver så sker det aldrig.



Bedømmelse

Fra : Birgitta


Dato : 26-12-06 17:52

nååh, jeg laver bare en meljævning af koldt vand, -ikke for tyk- og hælder i under omrøring.

Det der med smør og opbagning det gør jo bare sovsen federe... --Men drysse mel ud over er osse ok, -hvis det virker. ****

Du har følgende muligheder
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke lave en bedømmelse til dette tip.

Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177558
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408926
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste