/ Forside/ Interesser / Fritid / Madlavning / Tip
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
blommer og hvider for sig
aasenissum har modtaget -5 point for dette tip
Fra : aasenissum
Vist : 592 gange

Dato : 07-10-06 13:12

hvis æggehvider skal kunne piskes helt stive, må der ikke være antydning af æggeblomme i.
at knække et æg og dele det, uden at den skarpe skal prikker hul i blommen, er måske et problem.

især hvis du skal bruge mange, er det en fordel at slå alle æggene forsigtigt ud i en stor skål.
derefter bruger du dine (selvfølgelig rene) fingre som en greb, og "skovler" blommen op i hånden og lader hviden sive ud mellem fingrene.

det virker bare.

 
 
Bedømmelse

Fra : Coliniiii


Dato : 07-10-06 13:18



Bedømmelse

Fra : bauchmann


Dato : 07-10-06 13:25



Bedømmelse

Fra : ehtrod_n


Dato : 07-10-06 13:38

Ja det ved jeg

Bedømmelse

Fra : akle


Dato : 07-10-06 13:53

Det ved de fleste, - for øvrigt bruger jeg en ikke for dyb spiseske, i stedet for fingrene.
MVH Akle

Bedømmelse

Fra : disken


Dato : 07-10-06 13:54

Tror der er større mulighed for ''ulykker'' på den måde.
Plejer selv at slå hvert æg ud på en tallerken for sig selv.

Du har følgende muligheder
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke lave en bedømmelse til dette tip.

Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177558
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408914
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste