/
Forside
/
Interesser
/
Fritid
/
Madlavning
/
Tip
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn
*
Kodeord
*
Husk mig
Brugerservice
Kom godt i gang
Bliv medlem
Seneste indlæg
Find en bruger
Stil et spørgsmål
Skriv et tip
Fortæl en ven
Pointsystemet
Kontakt Kandu.dk
Emnevisning
Kategorier
Alfabetisk
Karriere
Interesser
Teknologi
Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#
Navn
Point
1
Nordsted1
13396
2
frieda
10657
3
smuller54
10429
4
vagnr
9687
5
pifo
9117
6
piaskov
8417
7
ans
7901
8
mcloud
7316
9
HelleBirg..
6846
10
dova
6027
Portvin
food_life har modtaget
5
point for dette tip
Fra :
food_life
Vist : 339 gange
Dato :
17-02-02 20:05
Portvin
Det er synd og skam at portvin næsten altid serveres i små bitte glas – hvis du vil have den fulde udbytte af portvinen så server den i mindst hvidvinsglas, hvor bouquet’en kan komme til sin ret. Husk ligeledes at portvin er vin med steg under vin, så når proppen er taget af en god flaske, så nyd den i fulde (store) drag til flasken er tom. At få et hengemt glas portvin fra en kvart flaske der har stået for længe er kun til ærgrelse for tilbyder og gæst!
Bedømmelse
Fra :
briani
Dato :
19-02-02 11:09
Bedømmelse
Fra :
Scarface
Dato :
21-02-02 20:50
Bedømmelse
Fra :
aaparken
Dato :
24-04-02 14:59
Bedømmelse
Fra :
netper
Dato :
23-05-02 14:17
Bedømmelse
Fra :
katrin
Dato :
12-07-02 19:51
Du har følgende muligheder
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke lave en bedømmelse til dette tip.
Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
Søg
Alle emner
Interesser
Fritid
Madlavning
Indstillinger
Spørgsmål
Tips
Usenet
Reklame
Statistik
Spørgsmål :
177549
Tips :
31968
Nyheder :
719565
Indlæg :
6408820
Brugere :
218887
Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste
Copyright © 2000-2024 kandu.dk. Alle rettigheder forbeholdes.