/ Forside/ Interesser / Fritid / Madlavning / Tip
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Unødig brug af fedtstof!
food_life har modtaget 10 point for dette tip
Fra : food_life
Vist : 390 gange

Dato : 31-12-01 15:16

Unødig brug af fedtstof!


Når en fond, afkog eller lignende som indeholder en vis mængde fedtstof skal anvendes til sovs kan man undgå yderlige tilsætning af fedtstof hvis følgende tips følges:

Den kogende væske fjernes fra varmen, står til fedtstoffet er trukket til overfladen – mel drysses eventuelt ved hjælp af en sigte over – står nu til melet er opsuget af fedtstoffet. Gryden sættes over varmen og koges sammen under omrøring til færdig sauce. Skal koge til den er blank, da al melsmagen så er væk!



 
 
Bedømmelse

Fra : soccer


Dato : 01-01-02 17:36



Bedømmelse

Fra : briani


Dato : 31-12-01 17:00



Bedømmelse

Fra : aaparken


Dato : 27-03-02 13:56



Bedømmelse

Fra : netper


Dato : 23-05-02 12:11



Bedømmelse

Fra : Rellom


Dato : 21-06-02 02:28



Du har følgende muligheder
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke lave en bedømmelse til dette tip.

Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177549
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408820
Brugere : 218887

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste