/
Forside
/
Interesser
/
Fritid
/
Madlavning
/
Tip
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn
*
Kodeord
*
Husk mig
Brugerservice
Kom godt i gang
Bliv medlem
Seneste indlæg
Find en bruger
Stil et spørgsmål
Skriv et tip
Fortæl en ven
Pointsystemet
Kontakt Kandu.dk
Emnevisning
Kategorier
Alfabetisk
Karriere
Interesser
Teknologi
Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#
Navn
Point
1
Nordsted1
13396
2
frieda
10657
3
smuller54
10429
4
vagnr
9687
5
pifo
9117
6
piaskov
8417
7
ans
7901
8
mcloud
7316
9
HelleBirg..
6846
10
dova
6027
Unødig brug af fedtstof!
food_life har modtaget
10
point for dette tip
Fra :
food_life
Vist : 390 gange
Dato :
31-12-01 15:16
Unødig brug af fedtstof!
Når en fond, afkog eller lignende som indeholder en vis mængde fedtstof skal anvendes til sovs kan man undgå yderlige tilsætning af fedtstof hvis følgende tips følges:
Den kogende væske fjernes fra varmen, står til fedtstoffet er trukket til overfladen – mel drysses eventuelt ved hjælp af en sigte over – står nu til melet er opsuget af fedtstoffet. Gryden sættes over varmen og koges sammen under omrøring til færdig sauce. Skal koge til den er blank, da al melsmagen så er væk!
Bedømmelse
Fra :
soccer
Dato :
01-01-02 17:36
Bedømmelse
Fra :
briani
Dato :
31-12-01 17:00
Bedømmelse
Fra :
aaparken
Dato :
27-03-02 13:56
Bedømmelse
Fra :
netper
Dato :
23-05-02 12:11
Bedømmelse
Fra :
Rellom
Dato :
21-06-02 02:28
Du har følgende muligheder
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke lave en bedømmelse til dette tip.
Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
Søg
Alle emner
Interesser
Fritid
Madlavning
Indstillinger
Spørgsmål
Tips
Usenet
Reklame
Statistik
Spørgsmål :
177549
Tips :
31968
Nyheder :
719565
Indlæg :
6408820
Brugere :
218887
Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste
Copyright © 2000-2024 kandu.dk. Alle rettigheder forbeholdes.