/
Forside
/
Interesser
/
Fritid
/
Madlavning
/
Tip
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn
*
Kodeord
*
Husk mig
Brugerservice
Kom godt i gang
Bliv medlem
Seneste indlæg
Find en bruger
Stil et spørgsmål
Skriv et tip
Fortæl en ven
Pointsystemet
Kontakt Kandu.dk
Emnevisning
Kategorier
Alfabetisk
Karriere
Interesser
Teknologi
Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#
Navn
Point
1
Nordsted1
13396
2
frieda
10657
3
smuller54
10429
4
vagnr
9687
5
pifo
9117
6
piaskov
8417
7
ans
7901
8
mcloud
7316
9
HelleBirg..
6846
10
dova
6027
Ande-tips!
food_life har modtaget
10
point for dette tip
Fra :
food_life
Vist : 448 gange
Dato :
30-12-01 15:00
Andetips !
Her til jul fik vi alle tiders ænder – tips:
Ænderne fyldes med æbler og svesker, krydres med salt og steges dagen før anvendelse. Steges ca. 1,5 time afhængig af størrelse og når de er afkølede flækkes de, deles i bryst og lår – udbenes groft! Ben, hals vinger og de ben som er fra den stegte and brunes i en gryde og koges til andefond. I et stegefad til ovnen kommes ca. 2 cm. færdigkogt andefond (resten anvendes til sauce), heri lægges den udbenede and. Stilles koldt til den skal anvendes. Steges nu i en 200 grader varm ovn ca 20 min. og den herligste sprøde og vigtigst saftige and er nu klar til servering med minimal udskæring.
Bedømmelse
Fra :
briani
Dato :
30-12-01 15:36
Bedømmelse
Fra :
britj
Dato :
30-12-01 21:16
Bedømmelse
Fra :
gandalf
Dato :
05-01-02 18:22
Bedømmelse
Fra :
gandalf
Dato :
05-01-02 18:22
Bedømmelse
Fra :
gandalf
Dato :
05-01-02 18:22
Du har følgende muligheder
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke lave en bedømmelse til dette tip.
Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
Søg
Alle emner
Interesser
Fritid
Madlavning
Indstillinger
Spørgsmål
Tips
Usenet
Reklame
Statistik
Spørgsmål :
177552
Tips :
31968
Nyheder :
719565
Indlæg :
6408849
Brugere :
218887
Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste
Copyright © 2000-2024 kandu.dk. Alle rettigheder forbeholdes.