/ Forside/ Interesser / Fritid / Madlavning / Tip
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Bevar sprutten i Glöggen...
Ammitz har modtaget -5 point for dette tip
Fra : Ammitz
Vist : 658 gange

Dato : 04-12-01 19:02

Når du laver Glögg, så husk at så snart temperaturen passerer 72 grader, - fordamper sprutten fra rødvinen. Vil du være helt sikker på at du kun varmer den op til eks. 70 grader, - kan du købe et laboratorietermometer hos Matrialisten, og måle temperaturen hermed.
Ammitz

 
 
Bedømmelse

Fra : ram2


Dato : 03-10-02 00:00



Bedømmelse

Fra : PARKENSS


Dato : 05-12-01 10:26



Bedømmelse

Fra : briani


Dato : 04-12-01 20:04



Bedømmelse

Fra : filuren


Dato : 04-12-01 22:33



Bedømmelse

Fra : pyllle


Dato : 04-01-03 02:06



Du har følgende muligheder
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke lave en bedømmelse til dette tip.

Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177549
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408820
Brugere : 218887

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste