/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Mad
Fra : Finn Jensen


Dato : 22-10-01 22:47

Puha...jeg spiser stegt flæsk med fed presillesovs. Og je spiser god gammel
dags dansk mad såsom and og flæskested men den fed brun sovs og brunede
kartofler og varm rødkål ogf chips.

Og er jeg inde i byen så spiser jeg en god rød hot dog med både remulade og
alle de blandet løg.

Er jkeg et dårli menneske af den grund??. Jo jeg følger ikke det Anne Larsen
fis men elsker røget ål og gravet laks.

Hvorfor helvede skal al mad være så "kuturelt fint". Smid da det tåbelige
hvidløg og basilikum ud?. Den fede fedtsyre er vejen til et godt liv..glem
alle krydderierne og hvis I syntes pizza og kebab er liver så fly sq til
disse lande men fri os for dette "mad forgifteri".

Lad os få frikadeller med fed brun sovs og en god gang fed gule ærter og
pandekager bagefter så vi kan fise i bukserne. Lad os gøre modstand mod den
fedtfattige Anne Larsen kulur.

Ja jo jeg rager uklar med hovedpa´rten af Jer men what the hell . I givet
fald så giv mig en god opskrift så jeg kan bliv e omvendt


--
Venligst
Finn Jensen


 
 
Klaus Alexander Seis~ (23-10-2001)
Kommentar
Fra : Klaus Alexander Seis~


Dato : 23-10-01 00:04

Finn Jensen skrev:

> Er jkeg et dårli menneske af den grund?

Er jeg fordi jeg kan lide hvidløg?


// Klaus

--
><>°    vandag, môre, altyd saam

Peter Westh (23-10-2001)
Kommentar
Fra : Peter Westh


Dato : 23-10-01 07:49

"Finn Jensen" <info@shannon-fly-dressing.dk> wrote in message
news:Gt0B7.128$BZ1.23668@news000.worldonline.dk...
> Er jkeg et dårli menneske af den grund??. Jo jeg følger ikke det Anne
Larsen
> fis men elsker røget ål og gravet laks.
>
> Hvorfor helvede skal al mad være så "kuturelt fint".

Meget kan man sige om Anne Larsen, men jeg synes sgu dårligt man kan kalde
hende finkulturel.

Elelrs vil jeg blot sige at hvis du er så glad for det danske, så synes jeg
egentlig du skulle begynde med at behandle dit modersmål med lidt større
ærbødighed.

MVH

Peter

Som selv er vældig glad for dansk mad - især de gamle retter som finker,
løvstenspandekager med stikkelsbær, blodpølse og spegesild, bondepige med
slør. Og som synes at det er en dødssynd at spise chips til brun sovs! (Hvis
du vil have chips, så fis hjem til Belgien, spar os for denne
madforurening!)






Jan Boegh (23-10-2001)
Kommentar
Fra : Jan Boegh


Dato : 23-10-01 17:11

"Finn Jensen" <info@shannon-fly-dressing.dk> wrote in message news:Gt0B7.128$BZ1.23668@news000.worldonline.dk...

> Er jkeg et dårli menneske af den grund??.

Ikke af den grund, men måske på grund af:

> Hvorfor helvede skal al mad være så "kuturelt fint". Smid da det tåbelige
> hvidløg og basilikum ud?. Den fede fedtsyre er vejen til et godt liv..glem
> alle krydderierne og hvis I syntes pizza og kebab er liver så fly sq til
> disse lande men fri os for dette "mad forgifteri".

Du spiser det du kan lide - hvorfor så ikke blot lade os andre nyde
hvidløg, basilikum, pizza, kebab, shawarma mv.? Eller pandekager
med blåbær, andesteg, kogt torsk og frikadeller som vor mor troede hun lavede dem.

> Lad os få frikadeller med fed brun sovs og en god gang fed gule ærter og
> pandekager bagefter så vi kan fise i bukserne.

Det lyder bestemt ikke som om en middag er særlig attraktiv.

> Ja jo jeg rager uklar med hovedpa´rten af Jer men what the hell . I givet
> fald så giv mig en god opskrift så jeg kan bliv e omvendt

Umiddelbart kunne jeg forestille mig at det ville være meget svært.

mvh
Jan


Rømer (25-10-2001)
Kommentar
Fra : Rømer


Dato : 25-10-01 15:37


Finn Jensen <info@shannon-fly-dressing.dk> skrev en forfærdelig masse ord!

Man sidder her og tænker - skal han tages alvorligt eller er han en trold...

Jeg holder også meget af gode, gamle retter - brunkål, grisehaler, gule
ærter - jeg holder også meget af brun sovs....

Men jeg kan ikke fordrage minutris - gule ærter på 5 minutter - posesuppe -
og hvad den brune sovs angår: jeg kan ikke fordrage melklister tilsat brun
farve.

Madkultur handler jo blandt andet om mad.
Jeg synes, dit indlæg tyder på, at du ikke helt har overvejet første del af
ordet - der er mad - og så er der kalorier.
Og så er der kultur, og mangel på samme.

Indlægget tager afstand fra det fedtfattige køkken - og ja, man skal ikke
for enhver pris sky fedt - hvad var gåselever uden?
Men der skal vel være balance i tingene - hvorfor ikke også tage fat på
knudekål, majroer, selleri, rosenkål....
Sprængt oksebryst er ikke det samme uden spidskål...
Men jeg har på fornemmelsen, at du mener, at det grønne kun har en
berettigelse, hvis det kan blandes i sovs!

Dine kommentarer om krydderier akcepterer jeg ikke.
Dansk mad - som jeg tror, du vil påstå, er netop det, du spiser - har
igennem århundreder været meget mere krydret, end den er i dag - hvidløg har
ligeledes været dyrket og brugt flittigt her i landet.

Anne Larsen burde vel selv svare - men jeg tror, også hun sætter pris på
laks og røget ål.

Hvorfor dog begrænse sig så meget - hvorfor lade sig nøjes med?
Hvorfor ikke spise Roquefort, hvis man holder af Danablu?
Hvorfor Timian - der gror vildt i Syden - den skal vel i de gule ærter?
Hvorfor laurbær - den skal vel i labskovsen eller de benløse fugle?
Men endelig ikke "pizza"-krydderiet!

Jeg synes, dit syn på mad er for snævert!
Og så vil jeg da godt tilføje, at du ville nok skabe større grobund for dine
synspunkter, hvis du modererede dit sprogbrug!

Roemer



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177580
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6409079
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste