/
Forside
/
Interesser
/
Fritid
/
Madlavning
/
Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn
*
Kodeord
*
Husk mig
Brugerservice
Kom godt i gang
Bliv medlem
Seneste indlæg
Find en bruger
Stil et spørgsmål
Skriv et tip
Fortæl en ven
Pointsystemet
Kontakt Kandu.dk
Emnevisning
Kategorier
Alfabetisk
Karriere
Interesser
Teknologi
Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#
Navn
Point
1
Nordsted1
13396
2
frieda
10657
3
smuller54
10429
4
vagnr
9687
5
pifo
9117
6
piaskov
8417
7
ans
7901
8
mcloud
7316
9
HelleBirg..
6846
10
dova
6027
Stegning i ler
Fra :
Ole Damgaard
Dato :
22-10-01 12:14
Forrige weekend havde Politiken en artikel om "Stegning i Ler" - altså at
pakke kødet ind i bagepapir plus en kappe af ler og så ellers give det en
time pr. kg ved 200 grader. Det lyder spændende og jeg er ikke i tvivl om,
at de kan give en meget saftig steg - vil gerne prøve det - er der nogen,
der har erfaringer?
Jytte Thrane (
22-10-2001
)
Kommentar
Fra :
Jytte Thrane
Dato :
22-10-01 14:11
Ja, vi har prøvet det flere gang med vores spejdere. Vi har godt nok lavet
det i et bål, men det er godt og det er så simpel som det lyder. Dog vil jeg
nok sige 225 grader eller også lidt mere end en time pr. kilo.
Du kan gøre det samme med almindelig saltdej - du ved, det børnene laver
figurer af -. Jeg plejer også at sige en time pr kilo ved 225 grader ved
dette her. Men husk på at saltdejen giver salt til kødet, for det skal
direkte på kødet uden bagepapir.
God fornøjelse.
Ole Damgaard <odg@dr.dk> skrev i en
nyhedsmeddelelse:mjSA7.72$La5.3544@news.get2net.dk...
> Forrige weekend havde Politiken en artikel om "Stegning i Ler" - altså at
> pakke kødet ind i bagepapir plus en kappe af ler og så ellers give det en
> time pr. kg ved 200 grader. Det lyder spændende og jeg er ikke i tvivl om,
> at de kan give en meget saftig steg - vil gerne prøve det - er der nogen,
> der har erfaringer?
>
>
Søg
Alle emner
Interesser
Fritid
Madlavning
Indstillinger
Spørgsmål
Tips
Usenet
Reklame
Statistik
Spørgsmål :
177580
Tips :
31968
Nyheder :
719565
Indlæg :
6409079
Brugere :
218888
Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste
Copyright © 2000-2024 kandu.dk. Alle rettigheder forbeholdes.