/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
bagning af Tarteletter
Fra : Rene Nyberg


Dato : 08-10-01 06:54

Hej alle

Jeg ville høre om der nogle der ved hvordan man bager Tarteletter eller
koger.
og om der nogle der har en opskrift på dejen.

Jeg ved af man føre i tiden bruget et krüstadjern som så kom ned i varm
palmin.
Jeg har sådan et krüstadejern

MVH

René


 
 
Jette Mogensen (08-10-2001)
Kommentar
Fra : Jette Mogensen


Dato : 08-10-01 07:21

Hej Rene

Der er forskel på krustader og tarteletter. Krustader er fedtkogte og
tarteletter er bagt i ovn. Men når de først er bagt kan de jo fyldes med det
samme.

Krustader:

125g mel
½ tsk salt
1 dl øl
1 dl mælk
1 æg + fedtstof til kogning, palmin eller olie

Mælk og salt røres til en jævning med øl,mælk og æg.
Konsistensen skal være som i pandekagedej.
Dejen hviler ca. 20 min.
Krustadejernet varmes godt igennem i det hede fedtstof.Hæld dejen i en kop,
jernet dyppes ned deri, til dejen når ca 1 cm fra kanten.
Jernet sættes derpå hurtigt ned i det varme fedtstof.
Krustaden holdes på jernet, indtil den er lysebrun, og skubbes så af med en
gaffel eller strikkepind. Krustaderne tages op og lægges med bunden i vejret
på fedtsugende papir. Krustaderne kan opbevares i tætsluttende kagedåser, og
opvarmes nogle minutter i ovnen inden de fyldes.

Tarteletter:
150 g mel
100 g smør
1/4 tsk salt
1 æg + linseforme

Smørret smuldres i melet, saltet blandes i.Ægget tilsættes. Dejen samles med
let hånd og hviler koldt ca ½ time.
Dejen udrulles ret tyndt og trykkes fast udvendig på formene. Bages midt i
ovnen ved 200 grader i ca 8 min.

god fornøjelse Jette
"Rene Nyberg" <Rene.Nyberg@erl6.siemens.de> skrev i en meddelelse
news:3BC13F8F.6556DAC9@erl6.siemens.de...
> Hej alle
>
> Jeg ville høre om der nogle der ved hvordan man bager Tarteletter eller
> koger.
> og om der nogle der har en opskrift på dejen.
>
> Jeg ved af man føre i tiden bruget et krüstadjern som så kom ned i varm
> palmin.
> Jeg har sådan et krüstadejern
>
> MVH
>
> René
>



Rene Nyberg (08-10-2001)
Kommentar
Fra : Rene Nyberg


Dato : 08-10-01 08:30

Hej Jette

Tak for dit svar det bringer glæde i den lille famille

MVH
Rene


>


Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177580
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6409080
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste