/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
granatæbler
Fra : Kristina Søndergaard


Dato : 18-09-01 14:43

er der nogle, der har en opskrift på dessert(er) med granatæbler? eller på
andre spændende ting med denne frugt?

/kristina



 
 
Thomas Martin Widman~ (18-09-2001)
Kommentar
Fra : Thomas Martin Widman~


Dato : 18-09-01 15:25

"Kristina Søndergaard" <Kristina_sondergaard@hotmail.com> writes:

> er der nogle, der har en opskrift på dessert(er) med granatæbler? eller på
> andre spændende ting med denne frugt?

I Georgien bruger han ofte kernerne fra granatæbler sammen med
kødretter, lidt på samme måde som vi i Danmark bruger ribsgelé.

/Thomas
--
Thomas Martin Widmann, Universitetsparken 8, 2., -333, DK-8000 Århus C
Tel.: 7028 4406 * (park) 8942 7333 * (mob.) 2167 6127 * (SDS) 8733 4465
<mailto:viralbus@daimi.au.dk> <URL:http://www.daimi.au.dk/~viralbus>
MA stud. (ling-dat); stud.prog.; aktiv radikal; formand/DK-TUG; T4ONF/TK

Thomas Martin Widman~ (18-09-2001)
Kommentar
Fra : Thomas Martin Widman~


Dato : 18-09-01 15:29

"Kristina Søndergaard" <Kristina_sondergaard@hotmail.com> writes:

> er der nogle, der har en opskrift på dessert(er) med granatæbler? eller på
> andre spændende ting med denne frugt?

I Georgien bruger man ofte kernerne fra granatæbler sammen med
kødretter, lidt på samme måde som vi i Danmark bruger ribsgelé.

/Thomas
--
Thomas Martin Widmann, Universitetsparken 8, 2., -333, DK-8000 Århus C
Tel.: 7028 4406 * (park) 8942 7333 * (mob.) 2167 6127 * (SDS) 8733 4465
<mailto:viralbus@daimi.au.dk> <URL:http://www.daimi.au.dk/~viralbus>
MA stud. (ling-dat); stud.prog.; aktiv radikal; formand/DK-TUG; T4ONF/TK

Mrs Krabappel (19-09-2001)
Kommentar
Fra : Mrs Krabappel


Dato : 19-09-01 13:39

Som forret med parmaskinke (understreg: parma og ikke spege...), sammen med
friske figner. En efterårs-variant af den kendte "prosciutto e melone".

Jeg har spist i Tunesien en masse granatæble "kerner" vendt i lidt sukker og
appelsinblomst vand (orangier).
Det sidste er ifl. velinformerede kilder her på NG til at finde i
"etniske forretninger"...

Sandra



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177579
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6409074
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste