/
Forside
/
Interesser
/
Fritid
/
Madlavning
/
Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn
*
Kodeord
*
Husk mig
Brugerservice
Kom godt i gang
Bliv medlem
Seneste indlæg
Find en bruger
Stil et spørgsmål
Skriv et tip
Fortæl en ven
Pointsystemet
Kontakt Kandu.dk
Emnevisning
Kategorier
Alfabetisk
Karriere
Interesser
Teknologi
Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#
Navn
Point
1
Nordsted1
13396
2
frieda
10657
3
smuller54
10429
4
vagnr
9687
5
pifo
9117
6
piaskov
8417
7
ans
7901
8
mcloud
7316
9
HelleBirg..
6846
10
dova
6027
Folorenhare hvordan!!!!
Fra :
Flemming Kempel
Dato :
13-09-01 09:11
Hej med jer
Jeg søger en opskrift på forloren hare
M.V.H. Flemming
Augustenborg (
13-09-2001
)
Kommentar
Fra :
Augustenborg
Dato :
13-09-01 23:48
"Flemming Kempel" <flemming.kempel@post.tele.dk> skrev i en meddelelse
> Hej med jer
> Jeg søger en opskrift på forloren hare
Her er en opskrift på forloren hare
mvh. poul
FORLOREN HARE
Der anvendes : Til 4-6 personer
ca. 750 gram svinekød
2 tsk. salt
½ tsk. groftkværnet peber
2 æg
1½ dl. fløde 13 (evt. piskefløde)
1-1½ bouillon
3/4 dl. rasp
8-10 skiver bacon
Sauce :
3 dl. vand
3 dl. mælk (evt. fløde 13 eller piskefløde)
1 dl.. fløde 13%
1 spsk. ribsgele
Fremgangsmåde :
1 : Fars : Rør kødet med salt, peber og æg. Tilsæt fløde og bouillon lidt
efter lidt.
Saml farsen med rasp og lad den hvile i køleskab i ca. 30 minutter.
2 : Form farsen til et aflangt brød. Læg det i et ovnfast fad med
baconskiver lagt
på tvært af farsen. Sæt farsbrødet i ovnen og brun det ca. 10 minutter, ved
230 .
Dæmp varmen til 180 C. Hæld vand og mælk i bunden af fadet og lad "haren"
stege
endnu 45-60 minutter. Tag den ud af ovnen og hold den varm.
3 : Sauce : Si skyen i en gryde. Tilsæt ribsgele og fløde. Giv saucen et
opkog. Jævn
den med 1 spsk. maizena mel udrørt i lidt vand og smag til med salt og
peber. Tilsæt
evt. kulør.
Server med kartofler og ribsgele - og evt. salat.
Søg
Alle emner
Interesser
Fritid
Madlavning
Indstillinger
Spørgsmål
Tips
Usenet
Reklame
Statistik
Spørgsmål :
177579
Tips :
31968
Nyheder :
719565
Indlæg :
6409075
Brugere :
218888
Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste
Copyright © 2000-2024 kandu.dk. Alle rettigheder forbeholdes.