/
Forside
/
Interesser
/
Fritid
/
Madlavning
/
Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn
*
Kodeord
*
Husk mig
Brugerservice
Kom godt i gang
Bliv medlem
Seneste indlæg
Find en bruger
Stil et spørgsmål
Skriv et tip
Fortæl en ven
Pointsystemet
Kontakt Kandu.dk
Emnevisning
Kategorier
Alfabetisk
Karriere
Interesser
Teknologi
Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#
Navn
Point
1
Nordsted1
13396
2
frieda
10657
3
smuller54
10429
4
vagnr
9687
5
pifo
9117
6
piaskov
8417
7
ans
7901
8
mcloud
7316
9
HelleBirg..
6846
10
dova
6027
dampkogning af grøntsager ?
Fra :
Brian Kristiansen
Dato :
12-09-01 15:25
Hej
Jeg har lige købt en gryde med en "sig" oven på (2 gryder i 1)
Der skal grøntsager i bunden (som ligger i vand) ovenpå ligger "sigen" og
det der ligger der bliver så "dampet" istedet for kogt !
Her er mit spørgsmål
1. Hvis jeg feks skal lave både gulerødder (kogetid 12 - 15 min) og Blomkål
(kogetid normalt i vand 10 - 12 minutter), hvordan skal det så være nu når
blomkålen ligger i sigen ?
2. er der nogle gyldne "regler" der skal overholdes (ved dampkogning af
forskellige grøntsager ) ?
Nogle links til en side om emnet ?
Mvh
brian
Søg
Alle emner
Interesser
Fritid
Madlavning
Indstillinger
Spørgsmål
Tips
Usenet
Reklame
Statistik
Spørgsmål :
177580
Tips :
31968
Nyheder :
719565
Indlæg :
6409075
Brugere :
218888
Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste
Copyright © 2000-2024 kandu.dk. Alle rettigheder forbeholdes.