/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Re: Potkäse?
Fra : Svend Erik Pedersen


Dato : 01-09-01 07:46


"Svend Erik Pedersen" <sep@mail1.stofanet.dk> skrev i en meddelelse news:...
> Hej
> Når jeg laver potkäse, gemmer jeg osterester og danablue i en pose i
> fryseren. Når der er rester nok, piller jeg skorpen af og smider resterne
> ned i en foodprocesser, tilsætter rom, snaps eller cognac til det er en
tyk
> næsten smørbar masse. Derefter putter jeg det i et glas med skruelåg og
> hælder lidt smeltet smør over, lader det stivne og tilsidst tilsætter jeg
> spiritus. Det kan holde sig ca 6 md.
> V.H.
> Annette
>
> "Ole Larsen" <oleNOSPAMtan@nospam.dk> skrev i en meddelelse
> news:NtPi7.24734$Ay1.680218@news000.worldonline.dk...
> > Hejsa,
> > Jeg har i øjeblikket en herlig stærk, svedende og smuldrende ost og så
kom
> > jeg til at tænke på begrebet.
> > Kender en af jeg metoden med at smuldre en sådan og hælde den i en
krukke
> og
> > spiritus eller hedvin på.
> > PFT
> >
> > Ole
> >
> >
>
>



 
 
Peter W. Bosse (02-09-2001)
Kommentar
Fra : Peter W. Bosse


Dato : 02-09-01 01:07

"Svend Erik Pedersen" <sep@mail1.stofanet.dk> skrev i meddelandet:
> > Hej
> > Når jeg laver potkäse, gemmer jeg osterester og danablue i en pose i
> > fryseren. Når der er rester nok, piller jeg skorpen af og smider
> > resterne ned i en foodprocesser, tilsætter rom, snaps eller cognac
> > til det er en tyk næsten smørbar masse. Derefter putter jeg det i et
> > glas med skruelåg og hælder lidt smeltet smør over, lader det stivne
> > og tilsidst tilsætter jeg spiritus. Det kan holde sig ca 6 md.
> > V.H.
> > Annette
> >
> > "Ole Larsen" <oleNOSPAMtan@nospam.dk> skrev i en meddelelse
> > news:NtPi7.24734$Ay1.680218@news000.worldonline.dk...
> > > Hejsa,
> > > Jeg har i øjeblikket en herlig stærk, svedende og smuldrende ost
og så
> kom
> > > jeg til at tænke på begrebet.
> > > Kender en af jeg metoden med at smuldre en sådan og hælde den i en
> krukke
> > og
> > > spiritus eller hedvin på.
> > > PFT
> > >
> > > Ole

OK Annette! - Den er feset ind...

Hvad var det forresten du ville sige?

--
Mvh.
Peter W. Bosse

Apropos oste:
Hos fromages.com kan du købe oste i alle størrelser og blive uvenner med
dit postbud. De leverer til DK inden for 48 timer hvis du foretrækker
det: www.francofil.dk/shopping/gourmet.asp



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177579
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6409073
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste