/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Potkäse?
Fra : Ole Larsen


Dato : 28-08-01 17:16

Hejsa,
Jeg har i øjeblikket en herlig stærk, svedende og smuldrende ost og så kom
jeg til at tænke på begrebet.
Kender en af jeg metoden med at smuldre en sådan og hælde den i en krukke og
spiritus eller hedvin på.
PFT

Ole



 
 
Svend Erik Pedersen (28-08-2001)
Kommentar
Fra : Svend Erik Pedersen


Dato : 28-08-01 17:55

Hej
Når jeg laver potkäse, gemmer jeg osterester og danablue i en pose i
fryseren. Når der er rester nok, piller jeg skorpen af og smider resterne
ned i en foodprocesser, tilsætter rom, snaps eller cognac til det er en tyk
næsten smørbar masse. Derefter putter jeg det i et glas med skruelåg og
hælder lidt smeltet smør over, lader det stivne og tilsidst tilsætter jeg
spiritus. Det kan holde sig ca 6 md.
V.H.
Annette

"Ole Larsen" <oleNOSPAMtan@nospam.dk> skrev i en meddelelse
news:NtPi7.24734$Ay1.680218@news000.worldonline.dk...
> Hejsa,
> Jeg har i øjeblikket en herlig stærk, svedende og smuldrende ost og så kom
> jeg til at tænke på begrebet.
> Kender en af jeg metoden med at smuldre en sådan og hælde den i en krukke
og
> spiritus eller hedvin på.
> PFT
>
> Ole
>
>



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177579
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6409073
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste