/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Oversættelse af ingredienser i en opskrift
Fra : Lasse Jensen


Dato : 27-08-01 17:47

Jeg vil meget gerne vide hvad disse ingredienser er på dansk...

Ancho-peppers
Chipotle pepper
Piri-piri
Caraway

Så skal der bruges lean beef chopped in cubes of 1/2-inch, det går jeg
ud fra må være noget oksekød af en eller anden art (magert) der skal
skæres i terninger.

Men det var vist alt for denne gang...

-LAsse

 
 
Carsten Sørensen (27-08-2001)
Kommentar
Fra : Carsten Sørensen


Dato : 27-08-01 17:52

Lasse Jensen <røvkrøl@bandit.dk> wrote in
news:4ktkot09ufmfdscufipppmcddn1uo1a0m4@4ax.com:

> Jeg vil meget gerne vide hvad disse ingredienser er på dansk...
>
> Ancho-peppers
> Chipotle pepper
> Piri-piri

Det hedder det samme - det er forskellige slags chili hvor de to første
er tørrede/røgede.

> Caraway

Kommen. Ikke at forveksle med spidskommen der forvirrende nok hedder
cumin.

> Så skal der bruges lean beef chopped in cubes of 1/2-inch, det går
> jeg ud fra må være noget oksekød af en eller anden art (magert) der
> skal skæres i terninger.

Jeps.

> Men det var vist alt for denne gang...

God fornøjelse med chilien :) Det ligner i hvert fald det du er i gang
med.


Carsten Sørensen

Lasse Jensen (27-08-2001)
Kommentar
Fra : Lasse Jensen


Dato : 27-08-01 18:19

On Mon, 27 Aug 2001 16:51:53 +0000 (UTC), surfsmurf@rift.dk.invalid
(Carsten Sørensen) wrote:

>Lasse Jensen <røvkrøl@bandit.dk> wrote in
>news:4ktkot09ufmfdscufipppmcddn1uo1a0m4@4ax.com:
>
[snip om ingredienser]

Det er lige præcis jeg er igang med (en chili) for lang tid siden,
blev der postet en opskrift på chili her i gruppen, og nu tænkte jeg,
at det må tid til at invitere et par chli-elskende kammerater på en
ordentlig røvfuld chili

Og mange tak for hjælpen....

-LAsse


Neta & Peter (28-08-2001)
Kommentar
Fra : Neta & Peter


Dato : 28-08-01 07:43

"Carsten Sørensen" <surfsmurf@rift.dk.invalid> skrev i en meddelelse
news:Xns910ABFE767351surfsmurfriftdk@212.242.40.196...
> > Jeg vil meget gerne vide hvad disse ingredienser er på dansk...
> >
> > Ancho-peppers
> > Chipotle pepper
> > Piri-piri
>
> Det hedder det samme - det er forskellige slags chili hvor de to første
> er tørrede/røgede.

Piri-Piri kan også være tørrede - det er de små "raketter", som ofte sælges
i thailandske forretninger. Jeg så en pakke med påskriften piri-piri i
Føtexså sent som i fredags.

Ancho og Chipotel er vist noget nær umulige at skaffe i Danmark - vi må lide
af mangel på Mexicanske indvandrere, det synes jeg indenrigsministeren
skulle se på! Jeg har dog fundet pulveriseret Ancho i Magasin i København.

MVH

Peter



Kvan (29-08-2001)
Kommentar
Fra : Kvan


Dato : 29-08-01 14:02

"Neta & Peter" <htsewp@hum.ku.dk> writes:

> Ancho og Chipotel er vist noget nær umulige at skaffe i Danmark - vi
> må lide af mangel på Mexicanske indvandrere, det synes jeg
> indenrigsministeren skulle se på! Jeg har dog fundet pulveriseret
> Ancho i Magasin i København.

Knust Ancho indgår i Santa Marias sortiment, og skulle således være
til at få i alle større supermarkeder. Santa Maria har en ret
omfattende serie af chilipulvere/knuste chili.

Chipotle har jeg set i alle de store københavnske kæder: Irma,
Kvickly, Superbrugsen, Føtex og ISO. Hertil kommer specialbutikkerne -
Den Amerikanske Købmand, Specialkøbmanden og Sem-Sem.

Der er sågar begyndt at dukke friske jalapeñoer og habañeroer op i ISO
og en række grønthandlere i de sidste par år. Faktisk kan jeg
efterhånden ikke komme på mexicanske ingredienser jeg ikke kan skaffe
herhjemme!

- Kvan.

Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177579
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6409073
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste