/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
fondue...
Fra : rune og stinne


Dato : 21-08-01 19:15

Hejsa

Vi skal holde en lille familiekomsammen og har besluttet os for at menuen
skal stå på fondue. Vi har tidligere lavet fondue og har sådan set gryder og
tilbehøret på plads, men jeg vil gerne prøve det med rødvin frem for olie.

Så kommer mine spørgsmål - hvilken slags vin vil give det bedste resultat?
Det dyreste, det billigste, en tør eller kraftig rødvin?? Og selvfølgelig -
hvordan fungerer det, skal vi bare gøre som med olie eller hvor varmt skal
det ca. være??

Håber nogen kan hjælpe...

Mvh
Stinne



 
 
Bettina Madsen (22-08-2001)
Kommentar
Fra : Bettina Madsen


Dato : 22-08-01 20:50

> Vi skal holde en lille familiekomsammen og har besluttet os for at menuen
> skal stå på fondue. Vi har tidligere lavet fondue og har sådan set gryder og
> tilbehøret på plads, men jeg vil gerne prøve det med rødvin frem for olie.
>
> Så kommer mine spørgsmål - hvilken slags vin vil give det bedste resultat?
> Det dyreste, det billigste, en tør eller kraftig rødvin?? Og selvfølgelig -
> hvordan fungerer det, skal vi bare gøre som med olie eller hvor varmt skal
> det ca. være??

Hej!

Jeg har prøvet at bruge rødvin til fondue, og da brugte jeg en 30 kroners vin, det var udemærket. Jeg har ikke så meget forstand på
det, men jeg vil ikke tro at man kan smage den store forskel på rødvinen, så er det vel bedre at drikke en god rødvin til maden.
Men hensyn til temparatur, så skal vinen bare op at koge/simre, så er det fint. Jeg synes det er en god ide både at have olie og
rødvin (2 fondue gryder), da noget bliver bedre i olie fremfor rødvin. De fleste grønsager er bedst i olie.

Ha´en god aften

Bettina



Helle Skoett (24-08-2001)
Kommentar
Fra : Helle Skoett


Dato : 24-08-01 00:24

Hej.
De få gange, jeg har lavet fondue, har jeg lavet en marinade af rødvin,
soja, løg, ol., som jeg så har pladret kødet ned i i flere timer. Det plejer
at virke fint, selv om det er billig vin.
vh
helle s
"Bettina Madsen" <bettina@cyberdude.dk> skrev i en meddelelse
news:3b840d03$0$292$edfadb0f@dspool01.news.tele.dk...
> > Vi skal holde en lille familiekomsammen og har besluttet os for at
menuen
> > skal stå på fondue. Vi har tidligere lavet fondue og har sådan set
gryder og
> > tilbehøret på plads, men jeg vil gerne prøve det med rødvin frem for
olie.
> >
> > Så kommer mine spørgsmål - hvilken slags vin vil give det bedste
resultat?
> > Det dyreste, det billigste, en tør eller kraftig rødvin?? Og
selvfølgelig -
> > hvordan fungerer det, skal vi bare gøre som med olie eller hvor varmt
skal
> > det ca. være??
>
> Hej!
>
> Jeg har prøvet at bruge rødvin til fondue, og da brugte jeg en 30 kroners
vin, det var udemærket. Jeg har ikke så meget forstand på
> det, men jeg vil ikke tro at man kan smage den store forskel på rødvinen,
så er det vel bedre at drikke en god rødvin til maden.
> Men hensyn til temparatur, så skal vinen bare op at koge/simre, så er det
fint. Jeg synes det er en god ide både at have olie og
> rødvin (2 fondue gryder), da noget bliver bedre i olie fremfor rødvin. De
fleste grønsager er bedst i olie.
>
> Ha´en god aften
>
> Bettina
>
>



Torben Abildgaard (07-09-2001)
Kommentar
Fra : Torben Abildgaard


Dato : 07-09-01 22:24

Waffor igge bægge dehle?
hup/Torben
rune og stinne <3r@vip.cybercity.dk> skrev i meddelelsen
<9lu8ib$e5u$1@news.cybercity.dk>...
>Hejsa
>
>Vi skal holde en lille familiekomsammen og har besluttet os
for at menuen
>skal stå på fondue. Vi har tidligere lavet fondue og har
sådan set gryder og
>tilbehøret på plads, men jeg vil gerne prøve det med rødvin
frem for olie.



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177580
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6409075
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste